Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

10 důvodů, proč už vám nezavolal!

  • Byl to princ vašich snů? Tak proč se sakra neozval?
    19. března 2014 | 12:00

    Už se vám někdy stalo, že jste prožila bezchybné rande s mužem vašich snů a on se vám už neozval? Proč se to stalo? Co vede muže k tomu, aby nám po prvním rande nezavolali?

  • Chytrý telefon vás zajímá víc

    Přišlo vám, že romantická schůzka, od které uplynul už téměř týden, byla naprosto bezchybná? Zkuste sáhnout do svědomí, kolikrát za večer jste sáhla po svém chytrém "parťákovi", abyste zkontrolovala příspěvky svých přátel a nové fotky na Instagramu?

    Mnoho žen je totiž v dnešní době závislých na svých mobilech, aniž by si to uvědomovaly. Když muž vidí, že s chytrým telefonem tvoříte nerozlučitelnou dvojku, zalekne se, že ho budete smskami a telefonáty bombardovat každou minutu.

    Rande
    Autor: Shutterstock
  • Hrajete, že jste živa ze vzduchu

    Patříte mezi ženy, kterým přijde, že objednat si jídlo na první schůzce není sexy? Připadáte si nad pouhou skleničkou vína mnohem ženštější, hubenější a tajemnější? Chyba! Pro muže je žena odmítající jídlo v restauraci největším klišé prvního rande.

    Navíc, když má muž hlad, je mu trochu trapné se ládovat sám, když vy jen ladně sedíte a koketně usrkáváte koktejl. Máte pocit, že by chtěl své hladovění ještě někdy zopakovat?

    Rande
    Autor: Shutterstock
  • Společenský jste se unavila

    Muži všeobecně nemají rády tzv. "neslané-nemastné" ženy. Takže pokud si na prvním rande s chutí objednáte oblíbený drink, který uvolní napjatou atmosféru, je to ve většině případech plus. Dejte si ovšem pozor na to, abyste se neproměnila v Charlieho Sheena v ženském provedení.

    A pokud se vám přece jen stane, že se opijete, počítejte dopředu s tím, že se pravděpodobně neozve. První dojem dělá hodně.

    V opojení alkoholem si najdete spíš milence na jednu noc, než partnera na celý život
    Autor: Shutterstock.com
  • Příliš jste se otevřela

    Je pochopitelné, že máte tendenci člověku, se kterým je vám nadmíru dobře, převyprávět celý svůj život a svěřit se s každým trápením. Ale muž, který vás zná necelou hodinu, nechce znát detaily vašeho dětství na venkově, ani proč vám to neklapalo s vaším ex!

    Na první schůzce se raději vyhněte i tématům jako jsou rozvod rodičů, pravidelné žaludeční problémy, i věčný boj s vaší nesnesitelnou kolegyní.

    Rande
    Autor: Shutterstock
  • Zvolila jste špatné otázky

    Snad každá žena je před prvním rande nervózní. Nejvíce se bojíme trapného ticha. Proto mnoho z nás raději, jak se říká "mele páté před deváté", jen aby nebylo hrobové ticho. To ještě muži dokáží snést, protože špetka nervozity a nejistoty v nich také dřímá.

    Ale, když svému potenciálnímu partnerovi pokládat v rámci udržení konverzace nevhodné otázky, je zle. Co si myslíš o současné politické situaci na Ukrajině? Věříš v Boha? Kolik vyděláváš peněz? A proč jste se vlastně rozešli s tvou poslední přítelkyní? Ne, ne a ne! Na tohle je zkrátka nikdy neptejte!

    Rande
    Autor: Shutterstock
  • Sociální stalking

    To je ten pravý, říkala jste si pár minut po skončení první schůzky. Zasedla jste k počítači a rozjela stalking skrze sociální sítě. Přidala jste si ho na Facebook, Twitter a "olajkovala" všechny fotky na jeho Instagramu (samozřejmě až na ty, na kterých je se svou ex).

    Nedivte se, že se zalekl a rozhodl se raději hrát mrtvého brouka. Po "stíhačce" žádný chlap netouží, to je přece jasné.

    Krátké vlasy
    Autor: profimedia.cz
  • Zahrnula jste ho lichotkami

    Tak strašně se vám líbil, že jste měla neustálou potřebu mu lichotit? Chyba! Muži samozřejmě mají rádi lichotky, ale ve zdravé míře. Pokud jste mu během jednoho večera třikrát pochválila košili, rozplývala se nad tím, jak je neuvěřitelně talenovaný a jak je vlastně o tolik úspěšnější než vy, bylo jasné, že ho odradíte.

    Mužům imponují zdravě sebevědomé ženy. Vy jste na něj působila jako chudinka, která po něm zoufale touží.

    Odhadněte už na schůzce jaký bude milenec.
    Autor: shutterstock.com
  • Myslí jste zůstala v práci

    Mnoho žen řeší svou práci i ve volném čase. Na muže to ovšem příliš pozitivně nepůsobí. Mají dojem, že byste na ně neměla čas, protože ho všechen investujete do svého zaměstnání. A on přece hledá ženu, která s ním bude trávit čas a dokáže mu naslouchat. Ne takovou, která bude věčně s hlavou zabořenou v notebooku nadávat na velké množství práce.

    .
    Autor: isifa.cz
  • Napsala jste mu pár minut po schůzce

    Byla jste ze schůzky natolik nadšená, že jste to prostě nevydržela a hned v autobusu cestou domů jste mu napsala? Pokud jste napsala, že děkujete za super večer, který vám zvednul náladu, dá se to ještě omluvit. V případě, že jste zprávu doplnila o nekonečně mnoho nevkusných smajlíků a sálodlouze mu děkovala za nejlepší večer vašeho života, pravděpodobně se nedočkáte odezvy.

    K nezapomenutelnému orgasmu vás přivede mobilní aplikace.
    Autor: Shutterstock.com
  • Probudila se ve vás kritička

    Chtěla jste ho zaujmou tím, že budete kritizovat všechno co vám "přijde pod ruku"? Chyba! Tím, že budete deset minut lamentovat nad tím, že stůl je špinavý, židle vyviklaná a servírka není oblečená podle posledních trendů, si ho rozhodně nezískáte.

    Muži jsou kolikrát s romantikou velice na štíru, ale dokážou překvapit.
    Autor: shutterstoclk

Diskuse ke článku
.