Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co o něm prozradí jeho bunda? Drsňák nebo citlivka?

  • Jaký je váš partner?
    13. března 2014 | 10:00

    Muži, na rozdíl od žen, nejsou módní chameleoni, takže jejich oblečení o nich může leccos vypovědět. Tentokrát jsme se zaměřili na svrchní část jejich oděvu. Málokterý muž má totiž víc než dvě bundy. Co na něj prásknou? 

  • Námořnická klasika

    ...
    Autor: Archiv firem
    Dvojřadý kabát, v délce pod zadek, většinou tmavomodrý nebo černý, nosili především evropští námořníci a později členové americké námořní pěchoty. Muž, jež vlastní tento klasický kousek, vystupuje jako gentleman na úrovni. Ve skříni mu visí alespoň jeden oblek, aby byl vždy připravený na společenské akce. Je velmi zodpovědný, rozhodně ale ne nudný. Právě naopak. Nezkazí žádnou legraci. Nebojí se odjet do ciziny za dobrodružstvím nebo spontánně vběhnout do jezera za teplých letních večerů. Že tak zní vaše ideální představy o partnerovi? Už víte koho hledat!

  • Drsňák v kůži

    ...
    Autor: Archiv firem

    Muž v kožené bundě byl vždy snem každé dívky. Vzpomeňte si například na Johna Travoltu v Pomádě. Tihle „špatní kluci“ zkrátka ženy přitahují jako magnet. Je pravda, že takový muž vám asi nepodrží dveře nebo nepřinese na rande kytici růží. Je ale přesně tím, z jehož vystupování, se vám zkrátka budou podlamovat kolena. Když se do vás zamiluje, buďte si jistá, že pro vás udělá cokoliv. Jen po něm nechtějte mluvit o pocitech či chodit na nákupy. Vyloženě ženským aktivitám se rázně vyhýbá.

  • Ledabylá lehká bunda

    ...
    Autor: Archiv firem

    Vždy ho vidíte, jak jde ulicí a rozepnutá bunda mu povlává okolo těla. Jednoduchý, zdánlivě obyčejný bomber jasně dává najevo, že je pánem svého života a rozhodně nepodléhá žádným módním diktátům. Nesnese kritiku a ani vy se mu nesnažte rozkazovat. Když se mu nebude chtít, na rodinné akce ho zkrátka nedostanete. Je velmi těžké s ním vyjít. Na druhou stranu, pokud i vy nerada plánujete a život si spontánně užíváte bez zbytečného omezování, můžete si s ním dobře rozumět.

  • Král péřovek

    ...
    Autor: Archiv firem

    Stejně rozměrné jako jeho bunda je i ego muže, který se vyžívá v péřových kouscích ve stylu panáčka Mischelina. Když prochází zastávkou, jednoduše do vás strčí. Že vám vyrazí z ruky vaší ranní kávu? To ho zkrátka nezajímá, on potřebuje projít. Opravdu si myslíte, že se takový muž na schůzce promění v šarmantního gentlemana?

  • Prošívaná jednoduchost

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ne všechny péřové bundy jsou objemné. Pokud má muž vašeho srdce prošívaný svrchník z lehkého prachového peří, jež jen decentně kopíruje jeho postavu, vybrala jste dobře. Takový muž má v hlavě srovnáno, co od života chce, a jde si za tím. Jeho povaha se vyznačuje svědomitostí a důvěryhodností. Možná takový partner může být trochu nudný. Pokud ale hledáte vztah bez zbytečných hádek a výstupů, s tímto mužem nešlápnete vedle.

  • Úspěšný atlet

    ...
    Autor: Archiv firem

    Baseballová bunda ovládla přehlídková mola pánských přehlídek. Muž, který jí nosí, velmi svědomitě sleduje trendy a chce být in. Jestliže žijete módou, takový muž vám rozhodně ostudu neudělá. Zcela jistě budete na nejedné párty nejstylovějším párem. Dejte ale pozor, aby nestřídal partnerky stejně rychle, jako se mění módní trendy.

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  láska a vztahy, muži, charakter, bunda, kabát
Diskuse ke článku
.