Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Najděte muže snů: Zkuste bezpečnou seznamku

Jděte štěstí naproti, seznamte se s tím pravým.
1. října 2011 | 06:00

Čím jsme starší, tím jsou naše šance na setkání s „osudovým“ partnerem menší. Kolem nás je více méně stejný okruh lidí, samotné vyrážíme „na lov“ jen nerady. Jak se tedy úspěšně seznámit?

Řešením může být seznamka. Jenže ty internetové jsou spíš k vzteku. Potenciální ženichové se tu vylíčí v růžových barvách a vy při osobním setkání nakonec pocítíte minimálně zklamání.

Nejenže je dotyčný neupravený, už na první pohled možná i zoufalý, ale například si od vás ještě na závěr klidně nechá zaplatit večeři. Jak tedy vymýtit plevel a dostat se k tomu „nejlepšímu“?

Vyzkoušejte novou seznamku

Pomoct vám může nová agentura Náhoda. Bere v potaz všechny nevýhody internetového seznamování či setkání ve stylu rychlého rande a snaží se najít novou cestu. Jejím cílem je vás nejen seznámit, ale také učit, jak můžete společně vztah nejlépe a co nejúspěšněji rozvinout.

Agentura nabízí možnost psát si přes chráněný portál, kam se nedostane nikdo nezvaný. Údaje o zájemcích o seznámení jsou navíc pravdivé, včetně fotografie, ověřuje je konzultant. V seznamování s objektem vašeho zájmu pak můžete pokračovat na speciálních akcích, které si můžete zvolit dle svého gusta.

Kompletní příprava na vztah

Co je ještě na této formě seznamování originální? Součástí služeb je i příprava na skutečné soužití. „S klientem se podíváme na důvody, proč nacházejí stále stejného, nevhodného partnera. Proč jejich vztah ztroskotá vždy v podobný okamžik, proč na toho pravého ne a ne natrefit,“ říká zakladatelka agentury Veronika Vinterová.

V Náhodě se ale můžete i kompletně proměnit. Je tu k dispozici poradenství v oblasti psychologie, práva, stylingu, dietologie, sportu, gastronomie, také možnost sex koučinku. Bude z vás zkrátka nový člověk a můžete vyjít svému štěstí vstříc.

Staňte se našimi přáteli na Facebooku.

Autor: Alena Dušková, Kbak