Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Z kuřecím a uzeným masem

Ilustrační foto
9. října 2009 | 08:17

Budete potřebovat:

200 g vařeného nebo pečeného kuřecího masa
50 g vařeného uzeného masa
2 lžíce ochucené majonézy (případně tatarské omáčky)
1 lžičku krémžské hořčice
4 rajčata
2 sterilované okurky
100 g rostlinného pomazánkového másla
nadrobno nasekaný kopr
sůl

Postup:

Kuřecí a uzené maso umelte na masovém mlýnku a dejte do mísy. Přidejte máslo, hořčici, sterilované okurky nastrouhané nahrubo, majonézu a sůl podle chuti. Z připravených surovin vymíchejte hladkou pomazánku. Skvěle chutná na opečených plátcích pečiva. Před podáváním posypejte sekaným koprem a ozdobte kolečky čerstvých rajčat.

Recept od čtenářky Mileny z Čáslavi

Autor: archiv
Diskuse ke článku
.
Související články