Čtvrtek 24. září 2020
Svátek slaví Jaromír, zítra Zlata
Oblačno, déšť 22°C

Krůtí delikatesa

9. října 2009 | 11:34

Doba přípravy: 10 minut, Doba marinování: 3 hodiny, Doba smažení: 15 minut

Budete potřebovat (pro 4 osoby):

500 g krůtích prsou
olej na smažení

marináda:

3 vejce
1 lžičku hořčice
1 lžičku worcesterové omáčky
1 lžičku mletého kmínu
1 lžíci koňaku
1 lžíci medu
pepř, sůl

Postup:
Maso omyjte a nakrájejte na širší nudličky. Z jednotlivých ingrediencí připravte marinádu, promíchejte ji s masem a nechejte odležet přikryté v lednici minimálně 3 hodiny. Na rozpáleném oleji maso opečte z obou stran. Podávejte s rýží a čerstvým zeleninovým salátem.

NÁŠ TIP:
Maso můžete marinovat až 2 dny. Jednotlivé chutě se lépe spojí a maso bude výborné.

Autor: archiv
Diskuse ke článku
.
Související články