Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chcete zhubnout a ještě si vybít zlost? Zkuste si doma zaboxovat!

6. října 2012 | 15:25
Prezentace klienta |

Box je sport, který si stále získává větší popularitu i mezi ženami. Není divu! Patří totiž k nejefektivnějším, zejména co se týká rychlosti zformování postavy. A přesně o to nám přece jde. Výhodou je, že trénovat můžeme už i doma.

Box už dávno není jen drsným sportem pro divoké chlapy. Nejde při něm jen o boj. Za posledních několik let se stal oblíbenou formou ženského sportu.

Ptáte se na důvod? Ten je zcela prozaický! Jde totiž o skvělé kondiční cvičení. Neustálý pohyb paží a nohou, spolu se stále zpevněným tělem, vám dá pořádně zabrat.

Pryč jsou časy, kdy byl box jen pro muže. Zlepšete si fyzičku, zapojte celé tělo do tréninku. Hubněte zdravě! Relaxujte a vybijte energii!
Autor: Sportnanetu.cz
Není snad vhodnější fyzické aktivity než je box, zejména pokud se chcete zaměřit na spalování podkožního tuku. Během půlhodinového intenzivního tréninku lze spálit daleko více kalorií než běháním, na eliptickém trenažéru nebo jinou obvyklou pohybovou činností.

Boxování rozvíjí a zpevňuje svaly břišní, hýžďové, zádové a samozřejmě svaly horních i dolních končetin. Už po jednom poctivém tréninku ucítíte snad každý sval v těle.

Nechce se vám trávit měsíce v posilovně, nechat se zbytečně okukovat a ještě za to utrácet nemalé peníze? Pořiďte si pár boxerských rukavic, boxovací pytel nebo hrušku a pusťte se směle do toho!

Už za pár týdnů zpozorujete na svém těle výrazné změny. Svaly se vyrýsují, zpevní a tuk zmizí. A jako bonus berte skutečnost, že je box skvělým způsobem, jak se odreagovat.

Během tohoto cvičení účinně vybijete veškerý nahromaděný vztek, vyčistíte si hlavu. Zbavíte se nahromaděného stresu, který vám jen škodí. A navíc se ještě naučíte obrannému postoji, při kterém budete moci plně využít svoji sílu. Umět se bránit se může vždycky hodit!