Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Branky, body, kokoti: Homofobní lidovci a ruský pohůnek! Miloši, dokázals to!

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Homofobní lidovci, sex po italsku a ruský pohůnek! Miloši, dokázals to!
VIDEO: BPŽ/Karel Dlabač
28. června 2018 | 06:00

Tenhle týden zase stál za to, bohužel. Ruská politička radí, s kým by kdo měl souložit, lidovci zase mají jasno v tom, kdo si koho může brát. Italský přístup k sexuálnímu obtěžování je taky boží. A prasák týdne? Ruský pohůnek Miloš Zeman se vyjádřil k rovnosti mužů a žen a bylo jasné, z čeho se tentokrát obkreslíme. 

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy  ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně že nás chlap nebije a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají. 

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE

Autor: red
Video se připravuje ...