Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Branky, body, kokoti: Český prasák to dotáhl do Ameriky. Stando, gratulujeme!

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Český prasák v Americe. Stando, gratulujeme!
VIDEO: Blesk pro ženy/Karel Dlabač
1. června 2018 | 06:00

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Reklamy na pivovar od Humpolce asi znáte. Majitel Stanislav Bernard si na nich dost zakládá. Myslí si dokonce, že jsou vtipné, což podle nás nejsou ani smykem. A tak to tento týden nemohlo skončit jinak než prasákem týdne. Došlo i na prince Harryho, respektive na hodnocení jeho nevěsty Meghan z úst některých  českých mužů. Copak se jim, starostlivým, nezdálo a proč mají o jednoho z mnoha následníků trůnu takové obavy? Každopádně – natřeli jsme jim to. 

Možná máte pocit, že ženy  ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně že nás chlap nebije a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají. 

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE

Autor: red
Video se připravuje ...