Dáme si kuře, krůtu, husu...
4
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Móda z premiéry Iveta: Kdo předvedl nudu a kdo se blýskl v trendech od hlavy až k patě?
Met Gala 2024: Nejúchvatnější róby oblékla Zendaya, Jennifer Lopez a Pamela Anderson. Kdo přehlídku vynechal?
Top 5 věcí týdne! Čtečka knih 2v1, zdravé mlsání a dokonalé kožené sandály
Nejlepší účesy z Met Gala 2024: Večer ovládly romantické vlny, dávka extravagance i nedbalá elegance
Perličky ze zákulisí Bylo nás pět: Rodiče Péti Bajzy měl hrát někdo jiný! Uhodnete kdo?