Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C
odporak 14. 01. 2011 10:15

Re: Je mi líto dětí

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
sirena 14. 01. 2011 10:50

Re: Je mi líto dětí

Měla by taky platit a to i odškodné dětem, které její děti nakazí. Našim zákonodárcům upřimně přeji, aby se oni nebo jejich blízcí nakazili.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
wrunx 14. 01. 2011 10:53

Re: Je mi líto dětí

přesně tak.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
mutaky 14. 01. 2011 01:36

Dříve umíraly děti.....

..... protože neměly očkování. Snad děti této matky budou mít štěstí a neonemocní někou vážnou chorobou, neměly by, jelikož většina rodičů nechává své děti očkovat a tím uchrání i děti této matky. Je odvážná, když si dovolí takto rozhodnout o životě svých dětí, já věřím odborníkům a rodičovskému instinktu (díky vědě máme zdravé děti). To je podobné, jako když se rozhodne matka rodit doma bez doktorů. Je to o štěstí a chudáci děti, kteří mají při porodu komplikace a nemají včasný zásah odborníků. Nebuďme rebelové na úkor zdraví našich dětí!

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
radooo 14. 01. 2011 02:59

Re: Dříve umíraly děti.....

To nebolo kvoli ockovaniu.Ukaz mi jednu relevantnu studiu,ze kvoli neockovaniu v minulosti umierali deti viac nez dnes na rozne choroby. Umierali,ale to bolo zapricinene svetovymi vojna­mi,chu­dobou­,zly­mi zivotnymi a hygienickymi podmienkami. V civilizovam svete je 90% ockovani zbytocne.

Ty si *** zaockovat deti aniz by si vedela co to obsahuje a sposobuje,lebo ani vyrobcovia nemaju dlhodobe testy. To je podla teba zodpovedne? Vakcina sa obvykle testuje par mesiacov(nie na ludoch),potom sa vypusti do predaja.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
wrunx 14. 01. 2011 10:58

Re: Re: Dříve umíraly děti.....

No však se neočkuj, budeš buďto zářným příkladem ostatním anebo tě spíš evoluce zanedlouho vyřadí

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
zirafa 14. 01. 2011 20:15

Re: Re: Dříve umíraly děti.....


co takhle pravé nešťovice?! smrtelná nemoc, kterou se díky OČKOVÁNÍ podařilo vymítit.....
co takhle dětská obrna, na kterou když děti neumřely, tak se z nich staly do smrti mrzáci? ta už taky z CIVILIZOVANÉHO světa díky OČKOVÁNÍ vymizela....

než začneš psát nesmysly, tak si něco přečti.....

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
peto28 14. 01. 2011 22:09

Re: Re: Re: Dříve umíraly děti.....

Pravé kiahne (neštovice/variola) vymizli napriek očkovaniu. Prečítajte si knihu od Dr. Buchwalda (Očkování - obchod se strachem). Veľmi poučné sú aj knihy od špičkových vedcov svojej doby - prof. Creighton, Crookshank, A.R.Wallace, Hadwen, Farr atď.
Keď sa WHO napriek zúrivému očkovaniu nedarilo vykynožiť kiahne, pomohla stará osvedčená karanténa. A potom sa odtrúbilo veľké víťazstvo. Ešte aj posledná obeť kiahní bola proti nim krátko predtým očkovaná.

Pokiaľ ide o obrnu, áno, 0,4% chorých končilo s paralýzou. Takže hoci u 99,6% išlo o pomerne mierne ochorenie, bolo obávané. V SR ani v ČR sa od roku 1960 nevyskytlo, avšak kvôli živej vakcíne mnoho detí utrpelo ochrnutie z vakcíny (VAPP). Okrem toho sa živou vakcínou rozšíril opičí vírus SV40, ktorý spôsobuje rakovinu mozgu, pľúc, kostí a lymfatických ciest. Podľa dostupných údajov to vyzerá, že dodnes sú ním nakazené percentá stredoeurópskej populácie a že sa už samostatne šíri. Takže ďakujeme pekne za polio vakcínu.

Autority sa mýlia, mýlia sa bolestivo, a napriek tomu sa tvária, že môžu rozhodovať o životoch iných. Každý zdravotný zákrok, ktorý nám je nanucovaný, robí naše telá majetkom štátu.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
zirafa 14. 01. 2011 22:22

Re: Re: Re: Re: Dříve umíraly děti.....

děkuju za vyčerpávající informace, ovšem nepřesvědčil(a) jsi mě.... s tou karanténou je to podle mne holý nesmysl.... ale to je jen můj názor, který vychází ze selskýho rozumu.... ale vyhledám si nějaké informace, protože i tvoje % číslo, co se obrny týká, mi připadá naprosto nereálné..... jde o to, odkud byly informace čerpány....
mě to připomíná debaty a argumenty okolo GO....
akorát že za očkováním jsou, z mého pohledu, vidět hmatatelné výsledky, které ty tu ovšem vyvracíš.....
přeju hezký večer....

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
anelam 14. 01. 2011 06:40

Re: Dříve umíraly děti.....

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
mandat 14. 01. 2011 00:15

OBRNA

V SRN se casto setkavam s detmi,ktere jsou postizeni a to jen,ze jejich rodice odmitli ockovani proti obrne.Je to velice nezod­poved­ne.Oc­kova­ni nic nestoji a zachrani nekdy i zivot.Na to by mel byt zakon,kdyz rodice nejsou zodpovedni.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
barry3005 14. 01. 2011 04:18

Re: OBRNA

Ziji jiz par desitek let v SRN a postizene deti kvuli neockovani jsem nepotkal. Samozrejme ze jsou mezi nami, ale stejne jsou zde taky deti ktere byly ockovany a maji proto nasledky. Je dobre ze v Nemecku to neni povinnosti. Kazde dite je jine a clovek by to mnel rozhodnout podle situace a spolu s doktorem. To ze industri chce vydelat penize je znamo. Na to potrebuji politiky aby jim pomohli a to pomoci zakonu. Tak jako jsou nesmyslne ockovani proti chripce a nebo kousnuti klistat a jak nas vsichni minuly rok presvedcovali, jak je dulezita injekce proti praseci chripce. Uz ma doktorka ji odmitala pichat, protoze vedela co obsahuje. Nemecka zdravotni pece patri mezi nejlepsi na svete.
Mne ten prispevek spise pripomina ceskeho cloveka, ktery prisel za praci a vse kritizuje. Nejlepe je se nechat lecit u ceskych doktoru, ale je dulezite nezapomenout na obalku

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
kebulak 15. 01. 2011 16:28

Re: Re: OBRNA

ziju v rakousku a tady to taky neni povinnost ale neznam nikoho kdo by sebe nebo deti neockoval... zrovna nedavnou sem o tom vedla s mnoha znamyma diskusi neb sem se nechavala preockovat... i tady to nadale povazuji za dulezite - zejmena kvuli velke imigraci z neevropskych statu...

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
barry3005 15. 01. 2011 20:34

Re: Re: Re: OBRNA

nevim co ma ockovani spolecneho s imigraci z neevropskych zemi. Pred revoluci a nejaky cas po revoluci museli v Nemecku vsichni lide z vychodnich statu se podrobit zdravotni prohlidky, jestli neprinasi nemoce. Napr. psi jse mneli donedavna nechat ockovat kazdym rokem proti vztekline. Nyni najednou to staci jednou za tri roky. Jsou ale staty ktere to vyzaduji porad kazdym rokem. Takze, zel i ockovani a zdravotnictvi se stalo zajmem politiky a industrii. Jak jsem psal jiz jinde, ockovani je dobre delat individualne a po pohovoru s doktorem. Ja osobne bych se nikdy nenechal ockovat proti chripce a nebo kousnuti od klistat. Tyto injekce jsou uplne zbytecne. Ale presto se v medii to stale propaguje jajko dulezite. Zel hodne lidi tomu veri.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
peto28 14. 01. 2011 22:11

Re: OBRNA

V celej Európe sa polio nevyskytlo 20 rokov, takže tým deťom asi bolo niečo iné.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
anamora 13. 01. 2011 22:05

neočkovat?

Možná by se taková nadmáma měla jet podívat do zemí, kde děti umírají na to, že nemají na očkování třeba proti pravím neštovicím. Jak může v dnešní době, kdy sem k nám emigruje kde kdo odkudkoliv, cokoliv zavléct a dítě se s ním může chtě nechtě setkat. Co pak? Já jsem napřílkal dala očkovat díte i nad rámec povinností, a to jak na pneumokoa a tak i protě žlotence toho druhého nepovinného typu ( ted nevím přesně, který je který..) a nechám jí očkovat i proti rakovině děl. čípku! Nechápu!!!! . Eko matky a ultra in matky, včetně hausrodiček jsou samou naturálností totálně zamlže­né..­..bo­hužel­...mož­ná se dopracují i k domácímu operování slepáků!

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
zirafa 13. 01. 2011 22:19

Re: neočkovat?

..... a vytrhnout mandle je vlastně taky brnkačka.....tak proč s tím obtěžovat ve špitále......

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
miriam 13. 01. 2011 22:57

Re: Re: neočkovat?

Ať si kažý dělá co chce - jen důrazně žádám, aby stát zajistil, že moje očkované děti se nedostanou do kontaktu s těmito potenciálními přenašeči kdovíčeho, a že se svých daní nebudu platit léčbu tuberkulózy, záškrtu, černého kašle, příušnic, spalniček, neštovic atd atd těmto "biomatkám". Když se tolik ohánějí svými právy, předpokládám, že přebírají i odpovědnost, a to se všemi důsledky! Včetně hrazení nákladné léčby s vlastní kapsy!!!

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
mandat 14. 01. 2011 00:18

Re: Re: Re: neočkovat?

Presne tak.Neockovat sve deti je vic nez nezodpovedne.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
anelam 14. 01. 2011 06:45

Re: Re: Re: neočkovat?

Včetně hrazení nákladné léčby s vlastní kapsy!!! Ano a to před zahájením léčby.....Tohle by ty- taky matky- měli vždy podepsat u lékaře při odmítnutí vakcinace

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat