Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký horoskop 2015: Co vám předpověděla astroložka Martina Boháčová?

  • Martina Blažena Boháčová ví, co si pro nás hvězdy přichystaly na rok 2015.
    1. ledna 2015 | 06:00

    Rok 2014 je čerstvě za námi a my s nadějemi a očekáváními vstupujeme do nového roku 2015. Právě ten otevře téma, které se bude týkat zvýšeného cestování, přesunu i změny hranic. Na co se ale mohou těšit jednotlivá znamení zvěrokruhu? Na to jsme se zeptaly astroložky Martiny Blaženy Boháčové.

  • Beran

     

    beran
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2015 by měli Berani začít důsledně dodržovat zákony a hlídat pravidla. Ten, kdo je bude chtít obejít, toho čeká nelehká zkouška. Je důležité si také pohlídat úřady. Berani, kteří jsou s někým ve sporu, by měli postupovat diplomaticky. Vždy je jednodušší se domluvit než se soudit nebo hádat.

     

    Berani, kteří touží působit v cizině, se mohou těšit na různé příležitosti, a dokonce i ti jedinci, kteří po tom netouží, budou překvapeni. Raději se předem zapište do kurzů cizích jazyků, abyste potom nedoháněli vše na poslední chvíli.

     

    Novoluní v Beranu proběhne dne 18. 4. 2015, v ten den si udělejte nový životní plán. Novou vizi. V tomto období něco zahajte. Zkuste se zamyslet nad tím, kam jste to dotáhli a kam byste to dotáhnout chtěli. Prověřte své vztahy. Osobní i pracovní. V příštích měsících vás někdo hodlá vztahově potrápit. Dáte se?

  • Býk

     

    býk
    Autor: shutterstock.com
    Heslo roku 2015: Nepůjčovat si a nepůjčovat nikomu. Býci, budete mít zvýšenou chuť utrácet! Přitom právě v novém roce pro vás bude důležitým tématem, jak hospodaříte se svými financemi. Budete muset pochopit, že vše, co děláte, musíte mít dobře spočítáno. Zamyslete se nad tím, jak hospodaříte se svým majetkem a jestli máte dostatečný kapitál.

     

    Je také možné, že budete muset jednat s různými bankami a úřady. Jestli podnikáte, pověřte svou účetní. Pohlídejte si úřady, jako jsou finanční, sociálka a podobně. Neriskujte a neobcházejte pravidla. Všechno správně nahlášeno, všechno správně odevzdáno. Udělejte si pořádek v bankovních účtech a uzavřete nové pojistky.

     

    Novoluní v Býku proběhne dne 18. 5. 2015. V ten den si udělejte nový životní plán, novou vizi. Černá Luna po vás bude chtít, abyste se preventivně zaměřili na ozdravení vztahů s partnerem a dětmi. Abyste si uvědomili svou kreativitu a začali tvořit a plodit. Druhá polovina roku bude přísnější na vaše zdraví. Lepší je preventivně začít dělat něco pro své zdraví hned teď!

  • Blíženci

     

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2015 by měli Blíženci nastavit nová pravidla v oblasti svého fungování. Ukončit vztahy, které nefungují, ukončit práci, která nefunguje. Blíženci budou podepisovat nové smlouvy, dohody a dostanou nové pracovní nabídky. Dávat by si ale měli dobrý pozor na to, co všechno podepisují.

     

    V roce 2015 budete stále cestovat. Jestliže milujete auta, tak si kupte nové. Máte řidičák? Pokud ne, tak si ho udělejte. 26. 11. 2015 proběhne úplněk ve znamení Blíženců, a to bude období rekapitulace, přemýšlení, jak dál pokračovat.

     

    Černá Luna přinese Blížencům karmické zážitky, které se budou týkat oblasti bydlení a rodiny. V této oblasti byste si měli splnit to, co se nepodařilo vašim předkům. Blíženci budou také toužit po nové práci a měli by si hlídat partnerské vztahy.

  • Rak

     

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2015 nebude pro Raky vůbec lehký a bude opět o cestě za novými cíli. Raci si budou muset uvědomovat, kdo je pro ně důležitý a kdo ne. Měli by se opírat o pracovně stabilní základnu a vyhýbat se konfliktním lidem. Snažte se vycházet dobře se všemi, s kým spolupracujete. Nezačínejte si nepromyšlené románky na pracovišti a snažte se stmelovat kolektiv.

     

    I kdyby vám někdo sliboval hory doly, držte se jistého a v roce 2015 nevyměňujte v žádném případě jistotu za nejistotu. Je to rok služby a vašeho poslání, a to platí také v dalších dvou letech. Všechno a všichni, kteří s vámi budou spokojení, se vám ještě několikrát zhodnotí.

     

    Černá Luna bude dohlížet, jak zvládáte karmicky téma rodina, vztahy, láska a jak jste schopní využít příležitosti. A také začnete pomalu, ale jistě přemýšlet o dalších krocích směrem k bydlení. Ale toto téma se naplno otevře až ke konci roku.1988277:gallery:true:true

  • Lev

     

    lev
    Autor: shutterstock.com
    Pozornost Lvů se bude muset v roce 2015 zaměřit na potomky. Ti jedinci, kteří ještě nemají rodinu, budou plodit děti, zatímco Lvi, jejichž děti jsou už dospělé, se mohou těšit na vnoučátko. A Lvi, kteří děti neřeší, budou působit velmi kreativně a tvořivě v pracovních a uměleckých oblastech.

     

    V roce 2015 se rozjedou aktivity, které byly v minulosti někým nebo něčím brzděny. Než ale něco zahájíte, je potřeba přesně definovat své požadavky, ať to nedopadne jako v minulosti. Velice dobře se pak bude dařit Lvům, kteří se pohybují kolem zábavy.

     

    Černá Luna se bude v roce 2015 pohybovat znamením Panny a bude dohlížet na téma financí. Ve financích nebude radno riskovat. No a v druhé polovině roku 2015 se Černá Luna přesune do znamení Vah. Do roviny vzdělávání, osobních projevů a komunikace. Prosadíte se tím, že budete mluvit nebo psát, ale musíte vědět o čem.

  • Panna

     

    panna
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2015 čekají Panny budování nového vztahu ke svému domovu a ke své rodině. Panny, měly byste si udělat jasnou představu o tom, jak by tyto dvě stránky vašeho života měly vypadat. Když se totiž cítíte dobře ve svém domově, lépe se vám daří v práci a lépe zvládáte stresy.

     

    Některé Panny se změní a začnou dělat věci po svém. Možná své okolí překvapíte. Originalita je výborná věc, i když u Panen velmi vzácná. Kdo bude mít hodně práce, měl by se ji aktivně snažit skloubit s rodinou. Nezapomeňte, milé Panny, že tam, kam zaměřujete pozornost, to roste a sílí. Naopak čemu se nevěnujete, to chřadne.

     

    Černá Luna vás možná překvapí. Nejdříve vyzdvihne nějakou vaši slabou stránku a potom vás donutí zapracovat na sobě tak, abyste se zvedli a ukázali světu, jak úžasné jste osobnosti. V druhé polovině roku opustí Černá Luna vaše znamení, a od září tak nastane ve vašem životě uvolnění.

  • Váhy

     

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2015 začíná Vahám otevírat novou cestu ke vzdělávání. Co takhle jít studovat nebo dělat nějaký kurz? Je čas se prosadit! Učit se a říct světu, co byste chtěli. Nemyslete si, že se okolí samo dovtípí. Jestliže budete potřebovat reklamu, rok 2015 bude to nejlepší období.

     

    Důležitým tématem budou také rodina a rodinní příslušníci. Váhy přišly na svět s karmickým zadáním dobře vycházet se svou rodinou. Ten, kdo toto téma nezvládl dobře, může mít výčitky svědomí. Nyní stojí Váhy před branami smiřování a upevňování vztahů v rodině. I když, pravda, jen ty Váhy, které projeví dobrou vůli.

     

    Novoluní ve znamení Vah proběhne 13. 10. 2015. Na tento den nikdy nezapomenete. Je to den nových začátků. Zato úplněk ve Vahách, který nastane 4. 4. 2015, vás trošku potrápí a hlavně uzavře nějakou důležitou kapitolu ve vašem životě.

  • Štír

     

    štír
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2015 budou muset Štíři zaujmout nový postoj k majetkovým věcem. Budete přemýšlet, co je v životě důležité, a po ostatních chtít, aby si vás vážili. Budete si také muset udělat pořádek v tom, na kom vám opravdu záleží a kdo pro vás co znamená.

     

    Žádejte od života více. V první polovině roku 2015 by se vám to mohlo podařit. Nebojte se změn, ale hlídejte si stabilitu v druhé polovině roku. Udělejte si také pořádek v tom, v jakém se pohybujete prostředí a jaké okolí vás obklopuje.

     

    Černá Luna vám v roce 2015 přinese dvě velmi zajímavá témata. Tak především vyzkouší vaši intuici, zda umíte rozpoznat lidi, kteří se přetvařují a nejsou k vám upřímní. Jestli to nedokážete, prožijete velké zklamání. V druhé polovině roku se na vás prozradí to, co skrýváte před okolím. Buďte opatrní!1988277:gallery:true:true

  • Střelec

     

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Většina Střelců v roce 2015 rozjede nový projekt. Někteří se zamilují do cizince a jiní pochopí, že mohou svůj život spojit s cizinou. Na řadu přijde také vzdělávání v různých oborech.

     

    Druhá polovina roku 2015 bude o kariéře a o postupu. Je čas povýšit, začít podnikat a zahájit novou práci. Vše, co Střelci přečetli, co naposlouchali, co nastudovali, by měli začít převádět v akci. Život je akce a těm šikovným Střelcům bude patřit svět.

     

    Novoluní ve znamení Střelce proběhne 11. 12. 2015. Bude to období, ve kterém se zatřese zem pod nohama mnoha lidí. Proč? Střelci dostanou novou příležitost. Pokud vám ji přímo nikdo nenabídne, zorganizujte si ji sami. Ve druhé polovině roku si vás Černá Luna pohlídá, jak jste na tom se sebedůvěrou a jak se budete umět rozhodnout v momentě, kdy dostanete příležitost.

  • Kozoroh

     

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    V životě platí, že jednou jsi dole a jednou nahoře. Kozorozi se mají snažit o to, aby byli dole co nejkratší dobu a nahoře co nejdelší. Rok 2015 je donutí zamyslet se nad smyslem svého života.

     

    Rok 2015 není pro Kozorohy vhodný pro začátek velkých nových projektů. Hodí se spíše na generální úklid. Kozorozi se budou muset stáhnout do sebe, aby pochopili, co se to vlastně děje. Ti jedinci, kteří si v roce 2014 udělali pořádek v tom, s kým se stýkají, budou mít práci menší. Ti ostatní, kteří si ale ve svém životě nechali lidi, kteří je prudí, s nimi budou mít v novém roce problém a budou si muset dávat pozor na skryté nepřátele.

     

    Je možné, že vám rok 2015 přinese myšlenky, že jste selhali nebo že vás někdo zklamal. V žádném případě těmto myšlenkám nepodléhejte. V některých momentech se můžete cítit sami nebo se začít uzavírat do sebe. Udělejte zásadní krok a změňte tento způsob uvažování a jednání jednou provždy.

  • Vodnář

     

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáře čekají tři velmi aktivní roky. Na funkce si sice moc nepotrpí, ale v letošním roce mohou dostat novou pozici nebo ocenění. V první polovině roku potkáte člověka, který vás okouzlí a někam posune. Jestliže máte požadavky na své okolí, nyní je ten správný čas říci si o to, po čem toužíte.

     

    Ve druhé polovině roku 2015 se Vodnáři dostanou do situace, ve které bude potřeba jednat s bankami a úřady, které mají na starost správu peněz a majetku. Ti Vodnáři, kteří v minulosti nerozumně nabrali půjčky nebo se zadlužili, by měli udělat kroky k tomu, aby svou situaci postupně řešili.

     

    Úplněk ve znamení Vodnáře proběhne dne 31. 7. 2015 a uzavře kapitolu z minulosti. To, co je přežité, skončí. Černá Luna potrápí Vodnáře v oblasti financí, ale to jenom proto, aby pochopili, že s finanční inteligencí je potřeba umět zacházet, a aby konečně začali brát peníze jako partnera, který jim pomůže ke spokojenějšímu životu.

  • Ryby

     

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    V první polovině roku 2015 se planeta Jupiter bude pohybovat znamením Lva a toto postavení již Ryby znají z minulého roku. Téma zdraví je téma, kterému budou muset věnovat veškerou svou pozornost. Aby byl člověk ve svém životě ještě výkonnější, potřebuje mít dobrý zdravotní stav a silný imunitní systém, pevné nervy a vyrovnanou psychiku.

     

    Většina Ryb bude v roce 2015 uzavírat nové smlouvy. Pozor na to, vše, co uzavřete, by mělo být písemně a několikrát důkladně prostudováno. Ryby mají někdy lajdácký přístup k dohodám a to by se jim mohlo vymstít. Je také potřeba si pamatovat, že pokud chcete po ostatních, aby dodržovali to, co vám slíbili, musíte to dělat také.

     

    Černá Luna se na vás bude v roce 2015 dívat přísně, ale ti šikovnější jedinci její vliv pochopí a začnou pracovat na zdravém životním stylu, upevní své vztahy, domluví si výhodné podmínky a na konci roku si pohlídají finance a majetek.1988277:gallery:true:true

Autor: red