Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jaký je váš přírodní element a jak ovlivňuje vaši povahu?

  • Co o vás prozradí element, který kraluje vašemu slunečnímu znamení?
    9. dubna 2014 | 16:00

    Čtyři základní elementy -oheň, voda, země a vzduch, jsou nadřazenou rodinou slunečních znamení. Jemně ovlivňují vaše charakterové vlastnosti, a proto můžete pozorovat shodné rysy i u lidí, kteří se narodili v jiném znamení. Jaký element je ten váš?

  • Oheň - beran, lev, střelec

    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Jako děti ohně jste energičtí, vášniví, kreativní, otevření, hrdí a silní jedinci. Na druhou stranu máte ale sklony být impulsivní a dominantní. Potřebujete se prosadit i na úkor ostatních a často za zbytečně vysokou cenu.1958486:gallery:true:trueIdeální povolání je pro vás takové, které vyžaduje komunikaci s lidmi, neustálé výzvy a poznávání něčeho nového.

    Oheň stojí v protikladu k vodě, což je element, který vašemu znamení vyloženě schází. Pokud se cítíte v nepohodě, často nervózní a podráždění nebo hledáte ztracenou harmonii, dejte si relaxační koupel, nebo vyrazte k moři.

  • Země - býk, panna, kozoroh

    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Jako děti země jste spolehliví, požitkářští, ambiciozní, pro-aktivní, racionální a máte umělecké sklony. Na druhou stranu máte ale sklony být velmi materialističtí a tvrdohlavost je bez nadsázky vaše druhé jméno.1958486:gallery:true:trueIdeální povolání je pro vás takové, které vám umožňuje popustit uzdu vaší fantazii a kreativitě a současně vás neustále žene dopředu. Nedokážete také pracovat v chaosu a neustálé nejistotě.

    Země stojí v protikladu ke vzduchu, takže právě toho byste si měli dosyta dopřát, když se vám "nedostává dech". Pokud si potřebujete utřídit myšlenky, zvládnout spoustu věcí najednou a znovu se stabilizovat, vyrazte na procházku do přírody, nebo na sebe aspoň otevřete okno a zacvičte si jógu. A nezapomeňte při ní správně a důkladně dýchat!

  • Vzduch - blíženci, váhy, vodnář

    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Jako vzdušné děti  jste přemýšliví, otevření novým věcem, volnomyšlenkářští, přítelští, se silným sociálním cítěním a hlavou v oblacích. Na druhou stranu jste ale občas slepí k emocím svých blízkých a mezi vaše nepříliš milé vlastnosti patří také přelétavost.
    Ideální povolání je pro vás takové, které vám umožňuje pomáhat sociálně slabším, zahrnuje dlouhé diskuze a společná řešení složitých problémů a studium spousty knih.

    Vzduch stojí v protikladu k zemi, kterou byste měli vyhledávat, pokud vás zrovna něco svazuje, musíte se příliš soustředit na přízemnosti, nebo vás trápí problémy, se kterými momentálně nemůžete nic dělat. Vydejte se na houby, nebo na zahrádku. "Vrtání se" v hlíně by vám mělo opět vrátit chuť řešit každodenní starosti.

  • Voda - rak, štír, ryby

    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Jako děti vody jste velmi intuitivní, emocionální, citlivý, hlubocí, empatičtí, tajemní, a oduševnělí. Na druhou stranu jste ale občas náladoví a snadno se necháte vykolejit negativními emocemi, které se objeví ve vašem širokém okolí.
    Ideální povolání je pro vás takové, které vám umožňuje uzavřít se do vlastního světa a bádat nebo ve kterém pomáháte lidem, kteří to potřebují.

    Voda stojí v protikladu k ohni, kterého se vám ve vašem znamení zoufale nedostává. I přesto si k němu najdete cestu vždy, když potřebujete dobít energii. Pokud už jste vyrostli z dob sezení u táboráku a doma nemáte krb, relaxujte ve vaně obklopení svíčkami nebo si je zapalte k romantické večeři.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.