Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

50 odstínů šedi: Bude to vzrušující, slibuje Rita Ora

27. února 2014 | 14:30

Film Padesát odstínů šedi je konečně dotočený a v současné době míří do střižny. To ale nebrání hercům tohoto dlouho očekávaného filmu pět ódy a zvyšovat naše očekávání kudy hodí. Nejinak je na tom také zpěvačka a představitelka jedné z vedlejších rolí - Rita Ora.

Rita Ora si ve filmu nejen zahrála krásnou a energickou sestru hlavního představitele a miláčka žen Christiana, ale také nazpívala jednu z písní k sountracku tohoto plánovaného kasovního trháku. Ta se prý poměrně liší nejen od klasického Ritina repertoáru, ale také od způsobu, kterým většina lidí Padesát odstínů šedi vnímá. Co se pod tím Ora představuje se ale zatím můžeme pouze domnívat.

Rita se ovšem nevyjadřuje pouze k soundtracku, ale také k filmu samotném. Podle jejích slov se můžeme těšit na "ten nejvíce šokující a současně nejúžasnější zážitek".

Zpěvačka Rita Ora v rockovém stylu.
Autor: profimedia.cz
Těžko říct, jestli jí můžeme dát po Trierově Nymfomance za pravdu, zvláště když se proslýchá, že režie a produkce filmu se rozhodla z něj odstranit všechny BDSM scény a postavit hlavní linku na spalující lásce Anastacie a Christiana. V každém případě ale Ritina informace zvyšuje naši netrpělivost, což je také zřejmým záměrem zpěvačky.

Na druhou stranu se ale producenti filmu vyjádřili, že se velmi věrně drží předlohy a že diváci o vášnivou a erotikou nabitou lásku dvou hlavních představitelů rozhodně nepřijdou. Současně ale dodávají, že film samozřejmě nemůže být tak konkrétní a detailní jako kniha. Stále se tedy můžeme jen domnívat a polemizovat.

Padesát odstínů šedi - Jamie Dornan a Dakota Johnson
Autor: .facebook.com/FiftyShadesOfGreyTrilogy
V každém případě se podle Rity můžeme těšit na opravdu vzrušující a vášnivou podívanou. "Film bude prostě báječný. Jsem nesmírně šťastná, že jsem se mohla stát jeho součástí. Miluju ty knihy!", říká Rita Ora a dodává:"Jsem si jistá, že se na něj podívá každý. Možná potají, nebo jen ze zvědavosti, ale věřte mi, uvidí ho opravdu všichni."

Co si o jejím odvážném a poněkud sebevědomém tvrzení myslíte vy? Těšíte se na příští rok a stříháte metr do premiéry filmu, nebo vás nechává zcela lhostejnými?