Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ryan Gosling nebo Johnny Depp: Od koho byste chtěla zazpívat ukolébavku?

  • Se kterým z těchto sexy herců byste nejraději ulehla ke spánku?
    27. ledna 2014 | 06:00

    Šance, že se celebrita vašich snů znenadání objeví u vás v ložnici a (ideálně bez košile) vám zazpívá ukolébavku na dobrou noc, je poměrně malá. Nikdy ale není na škodu si trochu snít. Takže dobrou noc a sladké sny!

  • Robert Downey jr.

    Nadčlověk formátu Ironmana nebo Sherlocka Holmese nesmí chybět u žádné velké události. Není divu, že ho zatoužil mít na oslavě svých šedesátin i samotný Sting. Co mu Robert Downey jr. nabídl? Sexy chraplák a dokonalou intonaci. Co bychom si mohly přát víc?

  • Ryan Gosling

    Už jsme si zvykly na Ryanův herecký talent, sladkou tvářičku i dokonalé tělo. Co jste ale možná nevěděli, je skutečnost, že Ryan opravdu válí na ukulele. S jeho zpěvem to sice není tak dokonalé, jako všechno ostatní, co dělá, ale jsme si jistí, že i vy mu to rády odpustíte a budete chtít ještě. A klidně ještě jednou.

  • Joseph Gordon-Levitt

    Sladký úsměv, sladký hlásek. Příliš mnoho Josepha Gordona- Levitta by vám mohlo snadno přivodit obezitu nebo cukrovku. Nedokážeme pochopit, jak to, že ho před jeho úspěšnou hereckou kariérou neobjevil nějaký hudební producent, dávající dohromady další z mnoha chlapeckých skupin.

  • Neil Patrick Harris

    Milujeme ho jako Barneyho Stinsona v seriálu Jak jsem poznal vaši matku i jako otce dvou dětí, které má se svým životním partnerem. Tento charismatický bloňdák nemá ovšem jen bezbřehý smysl pro humor a výrazný herecký talent, ale také skvěle zpívá a tančí. A vypadá! To co předvedl na slavnostním večeru Tony Awards se prostě nedá popsat, to musíte vidět.

  • Chris Hemsworth

    Asi byste si silného Thora nepředstavovali v přeslazeném drama, pravdou ale je, že i takové role se Chris Hemsworth, bratr neméně krásného Liama, zhostil se ctí. Škoda jen, že jediné co z filmu Home and Away stojí za to, je Chrisův zpěv a hra na kytaru.

  • Hugh Grant

    Hugh hrál snad v tolika romantických komediích, že nemůže existovat alespoň jedna postava, do které byste se díky němu nezamilovala. Kromě sexy tvářičky a roztomilého britského akcentu vám ale tento herec může nabídnout také sametový hlas, kterému ve filmu Hudbu složil, slova napsal neodolala ani Drew Barrymore. Jsme si jisté, že kdyby tohle vybalil na Bridget Jones, nikdy by se nemohla rozhodnout pro Marka Darcyho.

  • Jonathan Rhys Meyers

    Vědomí, jak zacházel král Jindřich VIII. se svými manželkami, vás možná odradilo od snění nad jeho seriálovým představitelem Jonathanem Rhys Meyersem. Pokud vás ale nepřesvědčily jeho plné rty, určitě to dokáže jeho neskutečně sexy zpěv. Je totiž prostě dokonalý!

  • Johnny Depp a Alan Rickman

    Ano, zrovna tato scéna z filmu Sweeney Todd, je poněkud divná, s ohledem na to, že Alan Rickman ve filmu hraje opravdového padoucha šílený Johnny se ohání břitvou, ale když si odmyslíte tyto děsivé okolnosti, určitě si alespoň jednoho z nich vyberete.

  • Matt Bomer

    Bez mučení přiznáváme, že zřejmě nikdy nepochopíme, jak mohl roli Christiana Greye v chystaném filmu Padesát odstínů šedi získat někdo jiný než právě Matt Bomer. S jeho tělem, obličejem, charismatem a hlasem! I když si v tomhle videu dělá legraci, stejně se nezmůžeme na nic jiného, než na tiché "aaaach".

Autor: brig
Diskuse ke článku
.