Sobota 11. května 2024
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác
Polojasno 19°C

Dokonalý svět podle Čvančarové: Okopané a nenalakované nehty!

31. srpna 2010 | 15:11

V seriálu Dokonalý svět hraje Jitka Čvančarová (29) módní redaktorku Michelle, která je vždy dokonale upravená a oblečená podle posledních trendů. Škoda, že si herečka aspoň trochu dokonalosti své seriálové hrdinky nevzala do reálného života.

Na premiéru prvního dílu seriálu Dokonalý svět, který Nova začne vysílat ve středu 1. září, vyrazila Jitka ve fialových koktejlkách s tylovou spodničkou a sexy sandálkama s černou růží.

Na první pohled vypadala herečka velmi šik, ale pozornějším neušlo, že si Čvančarová zapomněla upravit nehty na nohou. Okopané nenalakované nehty přesně vystihovaly rčení: Navrh hůj, vespod hnůj!

Lak zapomněla v Tibetu

Nenalakované nehty v sandálech nebo lodičkách s otevřenou špičkou je společenská sebevražda. Alespoň se to tvrdí se všech módních magazínech.

Čvančarová měla zřejmě naspěch. Nebo je ještě myšlenkami v Tibetu, kde nedávno se svými přáteli strávila téměř měsíc.

Na party v multikině Slovanský dům, kde proběhla projekce prvního dílu seriálu ze světa módy a luxusu, nechyběla Vanda Hybnerová s manželem Sašou Rašilovem, Kristýna Leichtová nebo moderátorka Nikol Moravcová. O té by se dalo říct, že dokonalá byla. Krátké šaty s odhalenými zády a s předním díle pošitým peřím při sebemenším pohybu odhaloval její poprsí.

Autor: lara, josK