Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující závěť Farrah Fawcett: Milenci miliony, partnerovi nic

Farrah a Greg: Tajní milenci
18. listopadu 2009 | 05:00

Muži, který jí celou dobu stál po boku a na smrtelné posteli držel za ruku, neodkázala nic. Zato na tajemného milence, o němž neměl nikdo tušení, ve své závěti nezapomněla.

Charlieho andílek Farrah Fawcett (†62), která v červnu prohrála boj s rakovinou, připravila svým blízkým šok.

Největší část dědictví – 75 milionů korun – připadne podle deníku Sunday Express hereččině synovi Redmondovi (24). Toho měla Farrah se svým životním partnerem, hercem Ryanem O’Nealem (68, Love Story). I když se po letech soužití rozešli, její nemoc je spojila a Ryan se o ni láskyplně staral až do úplného konce. Na smrtelné posteli ji dokonce požádal o ruku. Z dědictví však neuvidí nic.

Po smrti Farrah se objevil muž, její tajemný milenec. Bývalý hráč amerického fotbalu Greg Lott (68) tvrdí, že byli s Farrah 11 let milenci. A že on byl láskou jejího života. A ukázalo se, že na něj Farrah v závěti nezapomněla. Odkázala mu 1,6 milionu korun. „To, že dostanu část dědictví, potvrzuje, že já jsem byl její životní láskou, a ne Ryan,“ uvedl Lott. S Gregem se Farrah seznámila už v 60. letech minulého století. Byl to fotbalista s vypracovaným tělem a hlubokým hlasem.

Farrah Fawcett zemřela na rakovinu! >>
Farrah Fawcett (†62): Nevěra před smrtí! >>

Ryan se synem Redmondem. Ten dostane velkou část dědictví, Ryan nic.
Autor: profimedia.cz, isifa.com

Ryan se synem Redmondem. Ten dostane velkou část dědictví, Ryan nic.

Vztah brzy skončil, znovu se – alespoň tak to Greg tvrdí – dali dohromady na posledních 11 let jejího života. Ryan nikdy nemohl přijít Gregovi na jméno. Farrah psala Gregovi pravidelně milostné dopisy, které má on pořád schované. „Naposledy jsem s Farrah mluvil v dubnu po její léčbě. Připravovala se na cestu z nemocnice v Santa Monice domů. Řekla mi, že mě miluje a zavolá mi,“ smutně vzpomíná Greg. Jenže už se nikdy neozvala. 26. června vydechla Farrah naposledy. A byl to Ryan, kdo stál u její smrtelné postele. Že by to byla jen komedie?

Autor: INT, han