Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šokující zvyky celebrit: Každodenní klystýr, koupele ve víně a švábi k svačině

  • O podivných zvycích těhle celebrit se vám ani nesnilo.
    1. října 2014 | 06:00

    Všichni máme nějaké ty neobvyklé zvyky, na které ale nedáme dopustit. A stejně jsou na tom i slavné hollywoodské hvězdy. Až na to, že některé jejich rituály jsou více než podivné. Nevěříte? Posuďte sami...

  • Victoria Beckham: Na obličej si maže exkrementy

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz
    Některé ženy jsou pro krásu schopné udělat vše. Příkladem je i slavná zpěvačka, modelka a módní návrhářka, která nedá dopustit na pleťovou masku obsahující ptačí "hovínka". I když její aplikace není zrovna levnou záležitostí, v přepočtu vyjde na něco kolem čtyř tisíc korun, manželé Beckhamovi ji absolvují pravidelně. Oba na kúru chodí již několik let a na její účinky nedají dopustit. Krémy s obsahem ptačích exkrementů používají i doma.
  • Teri Hatcher: Koupe se ve víně

    Teri se snaží udržet si mládí všemi způsoby.
    Autor: profimedia.cz
    Říká se, že jedna sklenka červeného vína denně je doslova elixírem zdraví. Herečka si ho ale dopřává nejen vnitřně. Ráda se v něm totiž koupe. Změkčuje prý pokožku, zlepšuje její elasticitu a přispívá k obnově kožních buněk.
  • Angelina Jolie: Svačí švábi

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka si ráda dopřává včelí larvy, cvrčky a šváby. Téhle pochoutce přišla na chuť, když ji zkusila v Kambodži během natáčení filmu Tomb Raider. Sama je popisuje jako "lehké masité jídlo s vysokým obsahem bílkovin". Dodává ale, že: "...zřejmě jedinou nevýhodou je to, že škrábou v krku a žaludku žaludku. Musíte je dobře rozkousat...".
  • Sandra Bullock: Na tvář používá krém na hemoroidy

    Sandra Bullock to letos s barvami opravdu přehnala.
    Autor: profimedia.cz
    Hrdinka filmů Nebezpečný rychlost a Demolition Man bojuje proti mimickým rýhám v obličeji a pytlům pod očima poněkud netradičně. "Mým osvědčeným přípravkem je krém na hemeroidy. Nedám na něj dopustit. Aplikuji ho především v oblasti kolem očí. Je zázračný," tvrdí Bullock.
  • Megan Fox: Pije ocet

    Herečka Megan Fox.
    Autor: profimedia.cz
    Megan dělá všechno pro to, aby byla štíhlá. Nadváhy se prý zbavuje pitím octa, který tělo pročistí. "Jablečný ocet rychle vyčistí tělo a pomáhá ženám, jejichž tělo zadržuje vodu. Octem se jí rychle zbavíte," prohlásila v jednom z rozhovorů. Ona sama si skleničku dává každý den hned po ránu.
  • Cindy Crawford: Na tvář si stříká mléko

    Na Twitteru se popisuje jako "máma, byznysmenka a modelka".
    Autor: profimedia.cz
    Topmodelka si během celého dne na tvář stříká mléko smíchané s vodou. Prohlašujet, že to udržuje její pokožku hebkou. Je pravda, že v mléce se koupala už Kleopatra, která prý byla nejkrásnější ženou své doby, takže na tom zřejmě něco bude...
  • Kate Winslet: Používá hadí sérum

    Kate Winslet v šatech od Stelly McCartney.
    Autor: Reuters
    Herečka nedá dopustit na přípravky obsahující hadí sérum. Popsala je jako "botox v lahvičce, který zmrazí váš obličej a zároveň hydratuje a oživí pleť, dodá jí zdravý lesk".
  • Gwen Stefani: Nechává si proplachovat střeva

    Z
    Z káčátek hvězdy
    Autor: profimedia.cz
    pěvačka si oblíbila poněkud neobvyklou detoxikaci. Pravidelně podstupuje léčebnou kúru s názvem "We Care spa", která zahrnuje zasunutí trubice do konečníku a důkladný průplach těla. Díky téhle proceduře je navíc možné za týden rychle zhubnout, což se Gwen líbí.

Klíčová slova:  vip, celebrity
Diskuse ke článku
.