Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity jako obyčejní lidé: Chodí v teplákách a jezdí metrem!

  • I slavní dělají obyčejné věci.
    5. března 2014 | 06:00

    Přestože celebrity žijí v luxusu a peněz mají na rozdávání, někteří z nich stále tajně touží být normální a obyčejní. Proto nemají chůvy, drahé fitness trenéry ani hospodyně a ve svém volném čase uklízí, nakupují a jezdí po ulicích na kole, prostě jen tak pro radost.

  • Leonardo DiCaprio

    Celebrity žijí běžný život
    Autor: profimedia.cz
    Zatímco mnoho slavných herců se prohání po silnicích ve svých "nabušených kárách", Leonardo DiCaprio se mnohem raději projede na čerstvém vzduchu na kole. Netají se ani tím, že během projížďky velmi rád "potáhne" ze své elektronické cigarety, kterou má vždy po ruce.
  • Naomi Watts

    Celebrity žijí běžný život
    Autor: profimedia.cz
    Slavná herečka (King Kong, Nic nás nerozdělí) Naomi Watts se snaží dvě dva syny vychovávat k "obyčejnému" životu. Rozhodně nechce, aby si zvykli na to, že mají vše, co si zamanou. Proto je nevozí do školy a školky v luxusním autě, ale jezdí s nimi metrem. Klobouk dolů.
  • Vanessa Hudgens

    Celebrity žijí běžný život
    Autor: profimedia.cz
    Herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens si občas ráda oddychne od nepohodlných sexy oblečků a nánosů make-upu a vyrazí si na ulici klidně i v teplácích a domácích papučích. A jako bonus si koupila dva mléčné koktejly, aby uspokojila i své chuťové pohárky.
  • Eva Mendes

    Celebrity žijí běžný život
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Eva Mendes chce mít o chodu své domácnosti přehled, a proto zásadně odmítá najmout si hospodyni. Nákupy potraviny, úklid i vaření zvládá sama a nutno podotknout, že jí to takové běžné činností, jako je projížďka s nákupním vozíkem mezi regály, moc sluší.
  • Charlize Theron

    Celebrity žijí běžný život
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Charlize Theron dělá ve svém volném v podstatě podobně věci jako my, obyčejné ženy. Vedle nakupování a chození do parku se svým adoptivním synem, zvládne také natankovat benzín. Ovšem jen s tím rozdílem, že my většinou netankujeme v botách na podpatku a v topu s nekonečným výstřihem.
  • Amanda Seyfried

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Hvězda hudebního filmu Mamma Mia, Amanda Seyfried nedá na svého čtyřnohého miláčka dopustit. Dokonce se jednou nechala slyšet, že pes je mnohem lepší než chlap. Ovšem úplně bez problémové to se svým "chlupáčem" také nemá. Když "to" na něj přijde, musí Amanda jako slušná panička pejskův "výtvor" uklidit.

Diskuse ke článku
.