Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hvězdy s diplomem: Anne Hathaway miluje fyziku, Emma Watson studuje Oxford!

  • Tyto i mnoho dalších hereček vystudovaly vysokou školu a zároveň točily filmy.
    22. ledna 2014 | 06:00

    Jsou slavné, krásné, vydělávají pohádkové peníze a ještě jsou vzdělané? To je opravdu nespravedlivé! Podívejte se na krásky, které vedle pracovní vytížení zvládly vystudovat školu a získat titul.

  • Lisa Kudrow (50)

    Lisa je půvabná a chystá se na herecký comeback
    Autor: Profimedia.cz
    Americká televizní herečka Lisa Kudrow je především známá jako ztřeštěná Pheobe ze seriálu Přátelé. Ve skutečnosti je ale velmi uvědomělá a ráda se učí novým věcem. Málokdo ví, že Lisa má bakalářský titul z oboru biologie na elitní americké škole Vassar College.
  • Kylie Minogue (45)

    Kylie Minogue vede kampaň v boji proti rakovině
    Autor: profimedia.cz
    Australská zpěvačka získala v roce 2011 čestný doktorát z medicíny na britské univerzitě Anglia Ruskin v hrabství Essex. Udělili jí ho za osvětu v prevenci a léčbě rakoviny prsu. Tou Kylie onemocněla v roce 2005, ale statečně ji porazila.
  • Emma Watson (23)

    Herečka Emma Watson
    Autor: profimedia.cz
    Britská herečka Emma Watson sice ještě titul nezískala, ale rozhodla se přerušit na určitý čas herectví a vrací se Brownovu univerzitu, na které pozastavila studium z časových důvodů. Třetí ročník bude dokonce studovat na výměnném pobytu na Oxfordu.
  • Brooke Shields (48)

    Brooke Shields
    Autor: čtk
    Americká herečka a modelka Booke Shields vystudoval prestižní Pricetonskou univerzitu a získala tak titul v oboru francouzské literatury.
  • Kate Beckinsale (40)

    Kate Beckinsale
    Autor: Profimedia.cz
    Anglická herečka vystudovala Oxfordskou univerzitu, obor francouzská a ruská literatura (jeden z nejtěžších). V době studia žila dokonce rok v Paříži, aby se s jejich kulturou doopravdy sžila.
  • Anne Hathaway (31)

    Anne Hathaway
    Autor: profimedia.cz
    Oscarová herečka Anne Hathaway miluje fyziku. Studiu této vědy věnuje každou volnou chvíli. Za největší vzor považuje Alberta Einsteina. Vystudovanou má angličtinu na Newyorské univerzitě.
  • Natalie Portman (32)

    Natalie Portman
    Autor: Profimedia.cz
    Během natáčení Hvězdných válek prohlásila izraelsko-americká herečka, že chce být spíše chytrá, než slavná a vystudovala bakalářský obor psychologie na Harvard University.
  • Eva Longoria (38)

    Eva Longoria
    Autor: shutterstock.com
    Minulý rok v květnu získala okouzlující "zoufalka", Eva Longoria magisterský titul na univerzitě California State. Ve svém oboru se zabývala postavením Latinskoamerických občanů žijících v USA.
  • Tina Fey (43)

    Zářivá Tina Fey.
    Autor: Reuters
    Americká herečka a scénáristka, Tina Fey se v roce 1988 zapsala na Virginskou univerzitu, kde o 4 roky později úspěšně dostudovala obor herectví. Má tedy potvrzené černé na bílém, že je prostě dobrá herečka!
  • Julianne Moore (53)

    Herečka Julianne Moore.
    Autor: profimedia.cz
    Nestárnoucí kráska, Julianne Moore je absolventkou Bostonské univerzity již od roku 1983. Slavná zrzka studovala obor umění.

Diskuse ke článku
.