Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kam dali oči! Co na svých ex vidí, že se k ním pořád vrací?

  • Čím jim partneři tak učarovali, že bez nich skoro nemůžou žít?
    11. prosince 2013 | 14:45

    Jsou zase spolu. Ne, počkejte, opět se rozešli! Tedy, vlastně, zase se k sobě vracejí, asi... I ve světě celebrit jsou nenapravitelné osobnosti, které zřejmě nikdy neslyšely o pravidlu několika vstupů do stejné řeky. Jen oni zřejmě vědí, co na svých osudových láskách vidí. Nikdo ostatní to totiž není schopen pochopit.

  • Liam Hemsworth a Miley Cyrus

    Miley Cyrus a Liam Hemsworth ještě jako pár. To je nyní již minulostí.
    Autor: Internet
    Liam se po rozchodu se svojí snoubenkou a nejdiskutovanější zpěvačkou letošního roku Miley Cyrus nechal slyšet, že se cítí neskutečně dobře, je konečně v pohodě a věnuje se tomu, čemu má. Jenomže netrvalo dlouho a objevily se zprávy, že Liam se chce k Miley vrátit.

    Proč? Těžko říct. Prý i přes to, že ho brali všichni čerti když se Miley producírovala na akcích polonahá a tropila jeden skandál za druhým, stále ke zpěvačce s věčně vyplazeným jazykem něco cítí a údajně bez ní nemůže být.

    Jestli ho ale Miley vezme zpátky je ve hvězdách. Liam si to totiž dost polepil vřelým kamarádstvím s Jennifer Lawrence, Mileynou úhlavní sokyní. A upřímně, myslíme že definitivní rozchod by byl to nejlepší, co by se Liamovi mohlo stát.

  • Tereza Pergnerová a Jiří Chlebeček

    Tereza Pergnerová aJiří Chlebeček
    Autor: archiv Blesku
    Nejlepší česká moderátorka, donekonečna diskutovaná kvůli své drogové minulosti, Tereza Pergnerová svého partnera Jiřího Chlebečka už jednou opustila. Důvodem byla jeho absolutní nezodpovědnost, se kterou Terezu i její děti zatáhl do dluhů, kvůli kterým dokonce přišli o střechu nad hlavou.

    Ani dočasná ztráta důvěry a statisícové dluhy však Terezu od její životní lásky neodradily a po čase Jiřímu odpustila a ochotně se k němu vrátila. Nezbývá, než jim (a hlavně Tereze a dětem) držet palce, aby to tentokrát už opravdu bylo "šťastně až do smrti".

  • Robert Pattinson a Kristern Stewart

    Robert Pattinson a Kristern Stewart
    Autor: profimedia.cz
    Edward Cullen a Bella Swan, Robert Pattinson a Kristen Stewart. Oba páry vypadaly jako láska až za hrob, ale šťastné manželství bohužel vydrželo jen těm fiktivním. Kristen totiž Robertovi zlomila srdce nevěrou a od té doby se rozjela šňůra jejich rozchodů a společných setkání.

    Kristen plakala, že chce zpět, Robert hrál tvrďáka. Po pár neúspěšných milostných eskapádách nezřízeně přibral a naznal, že bez Kristen nemůže být a tak se stále neví, jak tento pár skončí. Oslavy Díkůvzdání prý strávili spolu, ale na Vánoce plánují být každý na jiném konci světa. Proč se ale charismatický Rob chce vrátit k věčně otrávené nevěrnici, to nechápou ani jeho nejbližší přátelé.

  • Pavlína Jirásková a Jan Nedvěd

    Pavlína Jirásková a Jan Nedvěd
    Autor: Archiv Blesku
    Po dlouhých dvanácti letech společného vztahu se o více než třicet let mladší partnerka Honzy Nedvěda - Pavlínka Jirásková rozhodla, že života, kde "vodou z říčky oheň se zháší", už má plné zuby a od svého stárnoucího milence se odstěhovala z lesů zpět do Prahy.

    Jenomže legenda folku má zřejmě obrovské charisma (či úchvatné vlastnosti, které nám tají) a tak k němu Pavlínka po pár měsících přiběhla zpět a o měsíc později se dokonce konala pravá folková veselka - v pražské Lucerně a při koncertu legendárního dua bratří Nedvědů. Třeba nám jednou Pavlínka prozradí, co na Honzovi, kromě jeho sladkobolných songů, vlastně vidí.

  • Selena Gomez a Justin Bieber

    Selena Gomez a Justin Bieber
    Autor: profimedia.cz
    Spratek, který kašle na holokaust, na fanoušky i na dobrou pověst (respektive na její mikroskopické zbytky) a klidně se spustí v "bordelu" už zřejmě dokázal znechutit úplně všechny. Kromě ¨"belieberů" a své ex-přítelkyně, krásné  Seleny Gomez.

    Ta se s Bieberem rozešla kvůli podezření z nevěry už na konci loňského roku. a přestože se Selena nikdy nevyjádřila, že má v úmyslu se k Justinovi vrátit, Dodnes jsou prý báječnými kamarády a často se vídají. Nezbývá tedy než popřát Seleně, ať si udrží zdravý rozum alespoň do té doby, než si někoho najde. A rovnou by to mohl být třeba Liam Hemsworth nebo Robert Pattinson.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.