Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rozchody slavných v roce 2013: Kdo byl nevěrný a kdo měl zlomené srdce?

  • Tyhle slavné páry se v roce 2013 rozešli.
    9. prosince 2013 | 06:00

    Rok 2013 přinesl kromě radosti i spoustu zklamání a starostí. Jinak tomu nebylo ani u slavných párů, kterým se v tomto roce rozpadl jejich vztah. Kdo si přestal rozumět a komu zkrátka došly nervy?

  • Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

    Michael Douglas se prý již dokonce odstěhoval od své slavné manželky
    Autor: profimedia.cz
    Jeden z nejstabilnějších párů showbyznysu ohlásil letos v srpnu dočasné odloučení, které nakonec vyústilo v definitivní rozchod. Jejich spokojené manželství trvalo 13 let a společně překonali Catherininu psychickou poruchu a Michaelovu rakovinu. Nedávno se objevily spekulace o tom, že hvězdný pár dává svému vztahu druhou šanci. Takže se necháme překvapit, jak manželé, kteří čelí pětadvacetiletému věkovému rozdílu, nakonec dopadnou. 
  • Nicol Vaidišová a Radek Štěpánek

    Vaidišová a Radek Štěpánek
    Autor: archiv
    Po třech letech končí i manželství dvou tenistů Radka Štěpánka a Nicol Vaidišové. Jestli byla příčinou rozchodu Radkova nová láska, tenistka Petra Kvitová, není jasné. Ale jejich vztah je již oficiální. Tak schválně, jestli bude Petra v pořadí již čtvrtou českou tenistkou, které randění se Štěpánkem zničilo sportovní kariéru. 
  • Miranda Kerr a Orlando Bloom

    Že by další hvězdný rozchod? Média spekulují, že Orlando Bloom a jeho žena Miranda Kerr procházejí silnou krizí
    Autor: profimedia.cz
    Jeden z nejkrásnějších slavných párů se rozhodl své manželství po 3 letech ukončit. Před šesti lety, kdy spolu začali chodit, to byla láska jako trám. Šarmantnímu herci nádherná top modelka učarovala. Dnes jsou v rozvodovém řízení, ale i přes konec jejich vztahu, zůstávají přátelé. Navzájem se respektují a dokonce tráví společný čas s jejich synem. 
  • Miley Cyrus a Liam Hemsworth

    Miley Cyrus a Liam Hemsworth ještě jako pár. To je nyní již minulostí.
    Autor: Internet
    Nadějný herec Liam Hemsworth se zhruba před dvěma lety zasnoubil s krásnou brunetkou, která rozjížděla slibnou pěveckou kariéru. Po dvou letech se rozcházel s krátkovlasou blondýnou, která dělala jeden skandál za druhým. Pohledný herec dlouho netruchlil a začal randit s latinskoamerickou popovou hvězdou Eizou Gonzáles, která snad podobnou proměnu jako Miley neplánuje. 
  • Martina Poulíčková a Richard Krajčo

    Richard a Martina prý dospěli k názoru, že vztah už ani jednoho nenaplňuje
    Autor: Blesk – Marek Pátek a archiv
    Letos v září vyplynul na povrch dalších rozpad manželství, tentokrát se jednalo o zpěváka a herce Richarda Krajča a jeho manželku Martinu Poulíčkovou. Manželé si údajně přestali rozumět a společně se domluvili na rozvodu. Ovšem před pár týdny se Richard přiznal ke vztahu s režisérkou Karin Babinskou, se kterou loni točil film Křídla Vánoc. Takže důvodem rozvodu byla spíše nevěra než vzájemné oddálení. 
  • Stacy Keibler a George Clooney

    George je zase osamělý mládenec.
    Autor: archiv Blesku
    Hollywoodský Casanova je opět sám. Letos v létě ukončil vztah s krásnou zápasnicí Stacy Keibler. Podle Georgova prohlášení byl rozchod přátelský a důvod byl prostý: "Oba jsme měli spoustu práce a delší dobu jsme se neviděli. Potom jsme si nějak zvykli být prostě bez sebe." Ve světě odstartovaly spekulace o tom, že George ve skutečnosti není sukničkář, ale homosexuál. Prý to svými krátkými a hlavně nezávaznými vztahy skrývá.

Diskuse ke článku
.