Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pohnuté osudy slavných žen: Oprah Winfrey znásilnil vlastní strýc

  • Jsou slavné a krásné, ale prošly si peklem.
    19. srpna 2013 | 08:00

    Peníze, sláva a moc nejsou klíčem ke spokojenému životu. Hrůzné zážitky z dětství se s vámi totiž táhnout ať jste bohatá, nebo ne. Některé slavné ženy si prošly opravdovým peklem.

  • Oprah Winfrey - chudoba a znásilnění

    Život slavné moderátorky by vydal na několik románů. Prošla si skutečným peklem, ale přesto dokázala svůj život plný utrpení a bídy proměnit v pohádkový příběh a stát se nejbohatší černoškou na Zemi.
    ...
    Autor: profimedia.cz

    Narodila se svobodné matce, která pracovala jako služka, svého biologického otce nikdy nepoznala. S matkou měly takový nedostatek peněz, že malá Oprah dokonce nosila místo oblečení pytle na brambory. Její spolužáci ji šikanovali a v devíti letech ji zneužil strýc. Ve 14 letech utekla z domova, otěhotněla a její dítě krátce po porodu zemřelo. Také se ptáte, jak je možné prožít tak šílené dětství a nezbláznit se z toho? Oprah dokázala svůj život změnit od základů na střední škole. Byla výborná studentka, vyhrávala řečnické soutěže díky kterým získala i stipendium na vysoké škole.

    Kariéra v televizi přišla záhy, televizní show nesoucí její jméno Show Oprah Winfrey patřila mezi nejsledovanější pořady na světě vůbec. Oprah to ale nestačilo a před dvěma lety pořad opustila, aby založila vlastní televizní kanál. Do jejího pořadu chodí nejslavnější osobnosti současnosti, které se často přiznávají ke svým hříchům. V polovině října v její show přizná své hříchy rebelka Lindsay Lohan.

  • Taylor Swift - vesnická holka

    Mladá zpěvačka se stala ikonou country v pouhých 15 letech. Ze dne na den se mladá dívka z ranče někde v Pensylvánii stala hvězdou amerických rádií. Už prvního alba prodala desítky miliónů po celé Americe.
    ...
    Autor: profimedia.cz
    Taylor pochází z chudého ranče a v dětství bývala opravdovou dívkou z vesnice. Od krmení dobytka a čištění stájí se během několik let dostala na výsluní světového šoubyznysu. Tehdy by to do umouněné dívky, které doslova čouhala sláma z boty, nikdo neřekl. Jako malé děvče musela na ranči odvádět práci, na kterou by nestačil kdejaký dospělý muž. Měla puchýře, modřiny a denně padala vyčerpáním.

    Dnes je jí 23 let a ročně si na své konto připisuje neuvěřitelných 30 milionů dolarů. Zajímavé ale je, že příjmy z koncertů a prodaných CD tvoří pouhou polovinu jejích zisků. Druhou půlku 23-leté zpěvačce vydělává její tvář v reklamách. A to na všechno možné – od terénních aut, farmářské mléko, džíny až po hamburgery. Taylor Swift platí za jednu nejvlivnějších žen současnosti. Svou hudbou a životním stylem dokázala oslovit americkou populaci od puberťáků až po jejich prarodiče.

  • Sharon Stone - život bez dítěte

    Tehdejší světový sexsymbol Sharon Stone milovali muži po celém světě. Ale jen málokdo věděl, že si slavná herečka prošla peklem. Několikrát zkoušela otěhotnět, ale měla s tím velké problémy. Dvakrát dokonce potratila a pak přišel krutý verdikt. Sharon zjistila, že už nikdy svoje vlastní dítě mít nebude.
    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka využila své situace a adotovala si celkem tři chlapečky. Ty miluje jako svoje vlastní a díky nim dokázala překonat krutou ránu osudu. Před nedávnem dokonce adoptovala postarší paní bez domova, aby měli její milovaní synové babičku.
  • Rihanna - domácí násilí

    Být krásná, slavná a talentovaná opravdu nestačí. Své o tom ví i jedna z nejslavnějších zpěvaček světa Rihanna, která zažila domácí násilí. Její bývalý přítel rapper Chris Brown ji v roce 2009 zbil tolik, že zpěvačka byla téměř k nepoznání. Po tomto hrůznm činu musel násilnický rapper 52 týdnů docházet do speciální poradny, ve které si prý uvědomil, že to byla obrovská chyba.
    Vášeň pro kouření měla zpěvačka už kdysi, holduje převážně marihuaně
    Autor: profimedia.cz
    Po splnění trestu celý svět sledoval, jak to s párem dopadne. Rihanna byla ovšem slepě zamilovaná a Chrisovi vše odpustila. Brown si nějakou dobu hrál na velkého slušňáka, ale dlouho to nevydrželo. Na jeho obranu si dokonce barbadoská zpěvačka vymyslela "pohádku", že miluje bolest a chtěla, aby jí Chris zmlátil. To ji ovšem nikdo nevěřil.

    Nedávno se pár definitivně rozešel, protože si Chris nepřal nic jiného, než oslavit svoje narozeniny s několika sexy holkama. Na Rihannu už to bylo příliš a konečně procitla. Před měsíce přišla další rána, zpevačce zemřela milovaná babička. Ta bojovala několik let se zákeřnou rakovinou, které nakonec podlehla.

Autor: Haz, Anz
Diskuse ke článku
.