Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exkluzivní videa z dnešní Ulice: Libor načape Libušku s polonahým chlapem, Ivana si vyslechne trest za zabití Kláry Peškové

Video se připravuje ...
Libor při nečekaném návratu do Libuščina krámku uvidí něco, co se mu líbit nebude. Místo aby byla Libuška doma v posteli, načapá ji s polonahým chlapem.
VIDEO: archiv TV NOVA
28. srpna 2014 | 07:47

Ani dnes se při sledování oblíbené seriálu nebudete nudit. Čekají vás scény plné napětí. Libor při nečekaném návratu do Libuščina krámku uvidí něco, co se mu líbit nebude. Místo aby byla Libuška doma v posteli, načapá ji s polonahým chlapem. Podlehla Libuška Jakubovu šarmu? Podívejte se již nyní!

Libor načape Libušku s Jakubem

Libor Seidl i Libuška Nekonečná prožili včerejší vernisáž Libuščiných tetování úplně odlišně. Zatím co Liborovi se udělalo špatně a musel odejít dřív, Libuška se bavila tak, že téměř zapomněla jít domů. Když se Seidl rozhodne jít Libušku vyzvednout, uvidí něco, co nejspíš vidět neměl. Co se po vernisáži v krámku vlastně seběhlo? A proč Libor na Libušku tak žárlí? Uvidíte už dnes večer v Ulici.

2043047:gallery:true:true

Labilní Ivana si vyslechne rozsudek

Ivana Drápalová už stála u soudu v červnu, tehdy ale byla jednání odročena na srpen. A právě dnes přichází den D - koná se poslední stání, při němž padne definitivní rozsudek. Jaký bude Ivanin trest za zabití Kláry Peškové? Jak labilní Ivana soud ustojí? A co na rozsudek řeknou Pešek s Adrianou? Uvidíte už dnes večer v Ulici.

Video se připravuje ...
Ivana u soudu • VIDEO: archiv TV NOVA