Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Roztomile šílený doplněk: Originální ozdoby na řasy

29. ledna 2013 | 07:00

Také vás občas nudí stereotypní líčení a rády byste vyzkoušely něco nového a neokoukaného? Máte možnost! Kreativní výtvarnice Natalie Russo neotálela a vymyslela roztomilé ozdoby na řasy!

Když už řasenka nestačí, přichází na řadu jiné, alternativní řešení! Oproti těmto vskutku originálním ozdobám na řasy, jsou falešné brvy opravdu úplně mimo mísu.

Ale designérka Natalie se toho nebojí. Navrhla pásky, kterými oživuje svůj přirozený make-up o miniaturní ovoce, zvířátka a nebo jednorožce. 

Tyto výstřední kousky si můžete zakoupit už zhruba od 300 Kč za pár!

Kreativní Natalie Russo nestačila obyčejná řasenka. Proto vymyslela kreativní ozdoby na řasy!
Autor: Etsy.com

Většinou je tvoří pás z maličkých korálků, na kterém může být pomocí tenkých drátků paví pero, miniaturní pečivo, nebo ovoce a zelenina.

Říkáte si, že byste si podobným kouskem oko rozhodně neozdobila? Mnoha žen je naprosto jiného názoru! Například ozdoba s metalicky měděnými jednorožci byla téměř okamžitě vyprodána a i o ostatní kousky je obrovský zájem!

Kreativní Natalie Russo nestačila obyčejná řasenka. Proto vymyslela kreativní ozdoby na řasy!
Autor: Etsy.com
Právě díky tomu Natalie nabízí poštovné po celém světě a na jejím profilu internetového obchůdku pro kreativce etsy.com, se to hemží dalšími a dalšími nápady.

Že vypadá tato alternativa umělých řas poněkud nepohodlně a působí na vás nedůvěryhodným dojmem? Naopak! Stačí na pásek nanést tenkou vrstvu lepidla na umělé řasy a vtisknout pásek těsně nad svoje řasy. 

Natalie používá speciální japonské korálky, které jsou lehké a mají ideální tvar, takže vám oko nijak nezatíží. Výtvarnice se dušuje, že se budete cítit maximálně komfortně a luxusně. Pásky jsou prý vodotěsné, lehké a pružné. Tak co, jdete do toho?

Líbí se vám tyto extravagantní "umělé řasy"?
57,1%
42,9%
Děkujeme za Váš hlas!
80 hlasů
60 hlasů

Autor: ema