Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 tipů, jak nosit široké kalhoty: Zvýrazněte pas a přidejte doplňky!

  • Široké nohavice jsou trendy! Musíte ovšem dodržovat pravidla!
    29. června 2014 | 06:00

    Kalhoty s širokými nohavicemi, tzv. palazzo, jsou letos obrovským trendem. Nosí je nejenom slavné ženy a módní blogerky, ale také ženy, které mají rády pohodlí a aktuální trendy. Široké nohavice jsou navíc ideální do horkých letních dnů a také dokážou s přehledem skrýt větší zadeček i širší stehna. Jak je ovšem správně nosit a s čím kombinovat, abychom v nich vypadaly sexy?

  • Čím vyšší jste, tím lepší

     

    Široké nohavice obecně sluší mnohem více vysokým ženám. Volné střihy mají totiž tendenci opticky zkracovat. Proto, ať už jste vysoká, nebo malá, k nim noste boty na klínu nebo podpatku. Kombinace super moderních dřeváků na klínu spolu se širokými kalhotami je prostě skvělá.

    Jak nosit široké nohavice.
    Autor: archiv firem
  • Zvýrazněte pas

     

    Abyste měla i v širokých kalhotách perfektní křivky, je třeba zvýraznit pas. Zastrčte top, halenku či tílko do kalhot a přidejte opasek, který bude ladit s vaším outfitem. Tímto jednoduchým trikem si vyčarujete ženské křivky během pár vteřin.

    Herečka Olivia Wilde si široké nohavice zamilovala.
    Autor: profimedia.cz
  • Buďte jako pravítko

     

    Tato rada vám může připadat směšná, ale opravdu to funguje. Když si obléknete široké nohavice a nebudete správně držet tělo, nikdy nebudete vypadat perfektně. Myslete na to, abyste stála vzpřímeně. Protáhne to celou vaši postavu a budete za hvězdu.

    Mango, 999 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Mixujte materiály a barvy

     

    Pokud vsadíte na jednobarevné kalhoty, experimentujte s kombinacemi i doplňky. Ke hladkým sněhobílým kalhotám oblečte klidně pletený robustní svetr. Nezapomeňte ani na masivní náhrdelník, nebo nepřehlédnutelné náušnice. Zkrátka, ať se kalhoty co nejvíce liší od ostatního.

    Jak nosit široké nohavice.
    Autor: archiv firem
  • Padnoucí doplňky

     

    Počítejte s tím, že extrémně široké kalhoty strhnou veškerou pozornost na sebe. Proto je dobré odlákat zraky kolemjdoucích na nějaký zajímavý šperk nebo nevšední kabelku.

    H&M, 499 Kč.
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, kalhoty, široké kalhoty, nohavice, tipy, léto
Diskuse ke článku
.