Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Proměna: Nová trafikantka

9. července 2007 | 10:00

Paní Jiřinu po proměně zákazníci v trafice ani nepoznají, nová barva vlasů jí dodala 'šmrnc'

Paní Jiřina (56) za námi nejela z daleka - bydlí totiž v Praze. Prodává časopisy, a tak Blesk pro ženy velice dobře zná. Předešlé proměny našich čtenářek s nadšením sledovala a byla moc ráda, když jsme na jednu z proměn vybrali právě ji. Její názor po proměně "Všem lidem ve svém okolí jsem se líbila a chválili mě. Starší dcera mi říkala, že jste mě možná měli ostříhat ještě víc, ale nová barva se jim líbila. Příliš se nelíčím, ale řasenku a lesk, které jsem od vás doslala, používám."


Náš tým odborníků Vizáž a styling Petra Šestáková Paní Jiřina mě poprosila, abych jí vybrala něco letního se sukní, kterou prý nenosí moc často. Do práce chodí hlavně v riflích a tričku. Svěřila se mi, že se ani příliš nelíčí. Přesto jsem použila odvážnější oční stíny v barvě vybrané tuniky - a byla to trefa! Použití tvářenky dodalo paní Jiřině na něžnosti. Úzké rty získaly větší objem použitím lesku. * Světlemodrá tunika, Takko, 349 Kč * Bílá sukně, Top Secret, 599 Kč * Bílý svetřík, Top Secret, 539 Kč Vlasy - Věra Bomberovičová, kadeřnictví Hair City Čtenářka přišla s nezajímavým účesem, který byl na můj vkus bez nápadu. Rozhodla jsem se její velmi jemné vlasy sestříhat a celý účes oživit ofinou. Zajímavé zrzavé efekty dodaly paní Jiřině šmrnc.
Adresář: Takko, Top Secret, Deichmann, Baťa (Galerie Nové Butovice, Praha 5) Děkujeme za spolupráci firmě LOréal a kadeřnictví Hair City, Novodvorská Plaza, tel.: 241 490 477

Související články