Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sezona večírků se blíží. Jaké zvolit pro letošní rok líčení?

19. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Období vánočních večírků, party nebo plesů je tu a k němu patří neodmyslitelně také slavnostní líčení. Je lepší vsadit na výraznou rtěnku nebo raději vykouzlit kouřový look? Nechte se inspirovat našimi tipy a buďte letošní královnou večírků.

Slavnostní líčení se od běžného výrazně liší. To, co přes den může vypadat lacině, bude ve večerním světle působit sexy. Jestli nejste zvyklá se výrazně líčit, držte se zlatého pravidla: pokud zvolíte hodně výrazné oči, uberte na rtěnce a naopak. Důležité je, abyste se v líčení cítila dobře a sebevědomě po celý večer.

Glamour líčení v podání ARTDECO

Pokud jste vyznavačky elegance a třpytu,  pak je tu pro vás nová řada dekorativní kosmetiky Couture Season. Celá kolekce je inspirovaná zářivými flitry, které zajistí váš bezchybný vzhled nejen u štědrovečerní večeře nebo na silvestrovské oslavě.

Rozjasňující zlatavý pudr Glow Couture Powder v barvě "golden veil" vytvoří na pleti jemnou zlatavou záři. Atraktivní krabička s třpytivými flitry zaujme každého. Barva flitrů se mění od světle zelené, modré  až  po fialovou. Pudr je dermatologicky testován  a  je vhodný  na všechny  typy  pokožky.

Rozjasňující zlatavý pudr Glow Couture Powder
Autor: ARTDECO

Magnetické řasy Magnetic Lashes vyčarují tak hluboký pohled, že mu žádný z mužů neodolá. Řasy vyrobené z vysoce kvalitních syntetických vláken obsahují integrované magnety, které se navzájem přitahují. Řasy získají maximální  objem a  délku během  jedné  sekundy, a to bez  jakéhokoli  lepidla. Řasy se umísťují do vnější poloviny přirozené linie řas. Jednu z dvojic magnetických řas jednoduše položte na horní řasy vně a poté zespoda při maximálně otevřeném oku přiložte zbývající díl.

Metalický efekt a kouřové odstíny, to je nová kolekce od ARTDECO s názvem Glamour Collection Shine with Galaxy Glam a je určená pro všechny hvězdy večírků. Pulzující  barvy  a  úchvatné metalické odstíny vytvářejí  fascinující  vzhled  s působivým leskem. Základem  kolekce  je  výrazná  "metalická orchidej", tmavě purpurově modrá barva.

Pudrový oční stín Galaxy Eye Powder obsahuje vitamín E a dokonale využívá multi reflexní částečky a metalické barvy, aby vytvořil intenzivní jiskření na  vašich očních víčkách. Hedvábná, pudrová struktura se snadno nanáší. Osm barev pak vytváří neodolatelný vzhled očního make upu.

Linka na oči s řasenkou v jednom Crystal Mascara & Liner "onyx glamour" nebo "gold glitter" vaše oči naprosto rozzáří. Gelová textura obsahuje jemné třpytivé částice a díky inovativnímu aplikátoru může být použita jako oční linka a také jako řasenka. Pozor! Není vhodná pro použití do vnitřního oka.

Linka s řasenkou v jednom
Autor: ARTDECO

Poslední tečkou k vaší dokonalosti bude třpytivý pudr na tělo. Elegantní  flakonek  s  retro pumpičkou  snadno  nanese třpytivý pudr Crystal Beauty Dust a vyčaruje jemný, třpytivý finiš. Sametově třpytivý pudr svůdně ozdobí vaši pokožkou, paže, vlasy či dekolt.