Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak si vybrat rtěnku, která vám sedne? Podle znamení zvěrokruhu!

  • Video se připravuje ...
    18. srpna 2015 | 06:00

    Není pochyb, že tu svou nejoblíbenější rtěnku už máte. Nikdy ale není na škodu doplnit kosmetickou taštičku o nějaký odstín navíc. Pokud už vás nebaví vybírat si barvu rtěnky podle tónu pleti nebo barvy vlasů, zkuste si ji vybrat podle horoskopu. Určitě budete překvapená, jak moc vám bude slušet!

  • Beran

    Zuii Bio, rtěnka Sheer, odstín Fire, 685 Kč, koupíte na www.biorganica.cz
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Berani mají upřímnou, extrovertní a energickou povahu. Vaše motto je "já první". Zvládáte všechno sama, rychle a bez problémů a jen málokdy si necháte do něčeho mluvit. Vaší povaze i vizáži nejlépe sedne klasická červená.

  • Býk

    Elizabeth Arden Beautiful Color Moisturizing, odstín Bold Red, 799 Kč, koupíte v parfumeriích Douglas
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Býci mají silnou, stabilní povahu a vědí, že "kdo si počká, ten se dočká". Obzvláště tehdy, když je jejich čekání podpořeno usilovnou prací. Na světě není nic, s čím byste si nevěděla rady. V kombinaci s tenkými černými linkami dokážete sametově rudou matnou rtěnku nosit jako žádná jiná žena na světě.

  • Blíženci

    Lavera Trend Sensitiv, odstín 23 Sladká ostružina, 275 Kč, koupíte na www.organictime.cz
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Jako Blíženci v sobě máte neustálý rozpor mezi zkoušením něčeho nového a užíváním si toho, co už máte. Jste velmi sebevědomá a přitom po teple domova toužící žena, která si nepotrpí na extravaganci. Sedět v koutě vás ale rozhodně také nikdo nenajde. Nejvíce vám budou slušet rtěnky v barvě lesních plodů.

  • Rak

    ZAO, matná rtěnka, odstín Dark Red, 467 Kč, koupíte na www.biooo.cz
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Raci jsou romantické duše, které jsou vždy po ruce, když někdo potřebuje jejich trpělivou náruč a přátelskou radu. Nemyslete si ale, že jste stvořená pro růžovou ve stylu panenky Barbie. Naopak – žena, jejímuž nitru vládne láska, vypadá nejlépe se sytě rudou, ideálně matnou rtěnkou.

  • Lev

    Artdeco, klasická hydratační rtěnka, odstín Poppy Red, 299 Kč, koupíte na www.artdecoshop.cz
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Ženy Lvi jsou přesně ty, kterých si ve společnosti všimnete jako prvních. Rozverná, milá, sršící sex-appealem a přitom s přátelským pohledem a silným stiskem ruky, taková je žena Lvice. Vaší jedinečné povaze bude nejlépe slušet barva silná jako vaše osobnost – zářivě červená s odlesky zlaté nebo stříbrné.

  • Panna

    Yves Rocher, krémová hydratační rtěnka, odstín Mauve alcée, 285 Kč, koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v prodejnách Yves Rocher
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Panny – vás by si mohlo mnoho lidí snadno splést s ledovou královnou. Ovšem jen do momentu, kdy se jim jen maličko pootevřete. Těžko by pak totiž nadále mohli odolávat vašemu ženskému šarmu a inteligentnímu humoru. Přesto nechcete působit vyzývavě a raději kolem sebe šíříte auru tajemství. Něžně fialová je ta pravá rtěnka pro vás.

  • Váhy

    Catrice Pure Shine, odstín 030 Don't Think Just Pink, 141 Kč, koupíte v drogeriích Rossmann
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Váhy jsou ztělesněním ženskosti. Necháváte si otevřít dveře, dolít víno i mávnout na taxík. Ne že byste to sama nedokázala, ale nevidíte jediný důvod, proč byste to měla dělat. Není divu, že vám muži padají k nohám, aniž by si byli schopni uvědomit, proč to vlastně dělají. Byla jste zrozena pro všechny romantické odstíny růžové, a to od klasické až po starorůžovou.

  • Štír

    Sleek MakeUp, hydratační rtěnka, odstín Cherry, 175 Kč, koupíte na www.beauty-store.cz
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Těžko byste na světě hledali femme fatale, která by nebyla narozená ve znamení Štíra. Vzbuzujete v mužích touhu hřát se ve vašem světle, ale spíš než hřejivé teplo domácího krbu jste zářící lampou, ve které se nejednou spálila nerozumná můra. Sluší vám temné odstíny švestkové, vínové a barvy višní v čokoládě. Jedině na rtech ženy Štíra působí nenuceně a samozřejmě.

  • Střelec

    elf Studio, hydratační rtěnka, odstín Coral Cutie, 105 Kč, koupíte na www.elfkosmetika.cz
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Jaká je žena Střelec? Neustále v pohybu, řešící několik projektů, starající se o děti i o manžela, a přitom nezapomínající na své koníčky. Těžko vám někdo může konkurovat v tom, co všechno zvládáte, aniž byste ztratila úsměv na rtech. Vaší nezdolné povaze bude slušet jakákoliv červená, která má korálový nebo oranžový podtón. Jedině ta důstojně podtrhne oheň, který ve vás neúnavně plápolá.

  • Kozoroh

    Moje Rtěnka, zvláčňující odstín č. 1, 49 Kč, koupíte na www.kosmetikamoje.cz
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Zodpovědná, obětavá, do budoucna hledící žena, která nedělá chyby. Těžko by si o dámách ve znamení Kozoroha mohl někdo pomyslet, že by mohly řešit tak marnivou a banální věc, jako je barva rtěnky. Přesto – stejně jako celý váš život, je i líčení věc, kterou máte pečlivě naplánovanou. Nepouštíte se do extrémů a trendy vás nechávají chladnou, protože moc dobře víte, co vám sluší. Rozhodně byste si ale měla do kosmetické taštičky nechat vstoupit nenápadnou rtěnku v růžovofialkové barvě. Prostě vám sedne.

  • Vodnář

    Oriflame, rtěnka The ONE 5v1, odstín Fuchsia Hype, 139 Kč, koupíte na www.oriflame.cz
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    Snažte se ženu Vodnáře svázat konvencemi, stereotypem a pravidly – a uteče vám tak rychle, že nebudete věřit, že tu vůbec někdy byla. Přestože tedy máte, Vodnářko,  hlavu neustále napůl v oblacích, neznamená to, že byste si realitu neuvědomovala se všemi jejími hrozbami. Jen si z ní zkrátka nesednete na zadek. Vaše svobodomyslná povaha se nebojí riskovat a stejně tak se nebojte nosit výraznou rtěnku v odstínu fuchsiové nebo magenty.

  • Ryby

    MAC Lipstick, odstín Flowerscope, 595 Kč, koupíte v prodejnách MAC
    Autor: archiv firem/shutterstock.com

    I přestože jste jako žena ve znamení Ryb nekonfliktní a více než otevřená kompromisům, víte moc dobře, jak si prosadit svou, aniž by si toho kdokoliv všiml. Nepotrpíte si na hlasité projevy a raději byste zemřela, než byste ztropila hysterickou scénu. I tak ale víte přesně, co chcete a jakými prostředky toho dosáhnout. Maskujte své rty za studenou růžovou, a nikdo nikdy nemá šanci vám odolat.

Autor: red
Diskuse ke článku
.