Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miluška Bittnerová začíná nový život

27. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

„V prosinci mi bylo sedmatřicet a jako většina žen i já bych ráda trošku pozastavila stárnutí. Nevstřebatelné látky mě nelákají, do těla, podle mě, nepatří nic, co není přírodní a odbouratelné, a tak jsem hledala jiné možnosti. A našla,“ říká herečka a moderátorka Miluška Bittnerová, kterou jsme zastihli na Klinice plastické a estetické medicíny – Aurum Aesthetic Clinic, kam si přišla vyzkoušet současný hit - omlazování vlastní krví.

„Nedávno jsem se stala patronkou proměny „Děláme maminku“, při kterém jsem mohla vidět proměnu paní Kateřiny, která pouze pomocí ambulantních zákroků omládla o několik desítek let. S padesátkou na krku si lidé mysleli, že je babičkou své osmileté dcery. Díky zákrokům estetické kliniky  MUDr. Mileny Vojtíškové si to ale už nikdo nemyslí. Když jsem viděla tuto proměnu na vlastní oči, bylo rozhodnuto, a proto jsem tady,“ svěřila se Miluška.

Autor: Aurum Aesthetic

Navrhnout herečce nějaké přijatelné řešení bylo poměrně snadné „Miluška je známá tím, že zastává zdravý styl života a potrpí si na přírodní věci. A protože v dnešní době  existují i metody omlazení, které využívají látky tělu vlastní, měli jsme jí co nabídnout. Milušce jsme navrhli omlazení vlastní krevní plazmou (Cellular Matrix),“ vysvětlila MUDr. Milena Vojtíšková.

Autor: Aurum Aesthetic


A jak ošetření probíhá? „Není to nic dramatického. Pacientovi odebereme malé množství krve do speciálně upravených zkumavek, odstředíme z ní krevní plazmu bohatou na krevní destičky (Cellular Matrix), kterou poté aplikujeme do pokožky. Ta začne efektivně regenerovat a výsledek je viditelný téměř okamžitě,“ dodala lékařka a pustila se se svým týmem do Miluščina „omlazení obličeje“.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Aurum Aesthetic