Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Čím obdarujete svého školáka? 11 tipů na nejlepší dárky za vysvědčení!

27. ledna 2015 | 08:00

Konec prvního pololetí se pomalu blíží a každý školák si zaslouží alespoň malou odměnu. A že není vysvědčení zrovna podle vašich představ? I přesto zkuste děti motivovat alespoň malým dárečkem, třeba se z menšího neúspěchu poučí a v červnu vás překvapí samými jedničkami! 

I když pololetní vysvědčení není tak velká sláva jako to na konci roku, určitě své ratolesti potěšíte, když si na ně vzpomenete a alespoň vlídným slovem a nějakou drobností oceníte jejich snahu. A pokud se vám jejich výkon moc nelíbí, máte celý půlrok na to, abyste jejich výsledky vypilovali. Navíc malým dárečkem můžete dítě nejen odměnit, ale především motivovat k lepším výkonům v následujícím pololetí.

 Sladkosti potěší vždycky

Jaké dítě by odolalo dobrotám? Vyzkoušejte klasické pěnové cukrovinky Haribo. V každém sáčku naleznete barevné veselé kostičky, které si příznivci sladkostí mohou vychutnat hned ve čtyřech příchutích – limetka, banán, černý rybíz či ovocný mix.

Autor: Haribo

Chutná večeře bez práce

Co si s celou rodinou zajít do oblíbené restaurace a dopřát si oblíbené jídlo? Je to dárek pro všechny a zároveň si užijete večer v rodinném kruhu. Vědecké průzkumy navíc dokázaly, že společné večeře zlepšují školní prospěch. Zařaďte je tedy do vašeho diáře!

Autor: Shutterstock.com

Vodní atrakce

Vodní hrátky i v zimě? Není problém! Využijte speciální akce vodního světa Aquapalace – v pátek 30. ledna je vstup pro děti pouze za 1 korunu! A jako speciální odměna za vysvědčení jsou pro děti připravené skvělé hry a nové atrakce! Ale zábavu zde naleznou všechny věkové kategorie. Využijete spíše širokou nabídku toboganů, nebo dáte přednost relaxaci v sauně?

Autor: Aquapark Prague

Knihy – univerzální dárek pro každého

Kniha je ideálním dárkem pro všechny děti – od těch nejmladších až po ty dospívající. Pomáhá rozvíjet fantazii i slovní zásobu dítěte. Jestliže se váš potomek neřadí mezi velké čtenáře, zkuste zapátrat po zajímavém komiksu…

Autor: profimedia.cz

Zábava i při učení... Proč by to nešlo?

Hledáte zábavnou a zároveň vzdělávací hru? Hru, která zaujme děti v předškolním věku, ale i ty starší? Zvolte Kouzelné čtení od Albi! Je to unikátní vzdělávací koncept, díky kterému se děti zábavnou a poutavou formou dozvědí spoustu zajímavých a užitečných informací. Díky speciální technologii mohou knihy plně využívat i děti v předškolním věku, které ještě číst neumějí.

Autor: Albi

S kvalitní stavebnicí si vyhraje opravdu každý

Odměnou za vysvědčení pro celou rodinu může být populární česká stavebnice Gecco. Zabaví na dlouhou dobu děti i rodiče – za dlouhých zimních večerů si můžete společně postavit svůj hrad, zámek nebo věž a doplnit je rytíři. Tip: zkuste například do Šikmé věže vložit LED osvětlení. Získáte magickou lampičku nejen do dětského pokoje.

Autor: Gecco

Pro vaše princezny

Holčičky si prostě zamilují novou Barbie, která se dokáže přeměnit v superhrdinku. Stačí stisknout kouzelný drahokam na jejím živůtku a rozvinout její překrásný plášť lemovaný jiskřivými hvězdami. Jako doplňky má princezna růžové manžety na zápěstí a růžovou čelenku, která je součástí jejího kostýmu superhrdinky.

Autor: Mattel

Pro malé závodníky

Akční autíčka Hot Wheels přinášejí hru, která je zábavná a někdy i drsná. Zároveň vyžaduje soustředění a trénuje odhad vzdálenosti při míření do cílové rovinky. Novinkou ze světa Hot Wheels jsou nové série drah, které je možné díky široké řadě doplňků a dalších dílů sestavovat do podoby vlastních autodráh. Prostě perfektní hra nejen pro kluky, ale také pro jejich tatínky.

Autor: Hot Wheels

Zabavte se s celou rodinou!

Kdo by neznal oblíbené LEGO... Připojte se k Anně o Olafovi při návštěvě Elsina třpytivého ledového paláce a dopřejte si mrazivou zábavu! Nebo si raději užijete krásný den u moře se stavebnicí Maják v Heartlake? Kluci se zas vyřádí při stavění vesmírné lodi, jejíž součástky najdou v sadě Inkvizitor, či při pátrání po zločincích v setu Úkryt zločinců.

Autor: Lego

Něco do kasičky

Je jedno, jestli máte doma prvňáčka nebo středoškoláka, malá finanční odměna za školní i mimoškolní úspěchy totiž udělá radost vždycky. A nemusí to být vždy velký obnos… Vždyť každý ví, že pokud se střádá pěkně korunka ke korunce, může z toho za nějaký čas vzniknout velice zajímavá suma!

Autor: scom

Tarif pro studenty… A bez smlouvy!

Víte, že Vodafone nabízí speciálně upravený tarif přímo pro vaše dospívající potomky? Při jeho objednání získáte pořádnou porci internetu (1,2 GB), 600 minut volání v ČR i do zahraničí a neomezené SMS. Tato nadupaná nabídka je určená pro studenty do 26 let. A to bez smlouvy a jen za 494 Kč měsíčně!

Autor: Vodafone

Chystáte pro vašeho školáka nějakou oslavu? Nebo pololetní vysvědčení ponecháváte bez povšimnutí?  

Autor: mas