Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Skvělá pomůcka pro těhulky! Poslouchejte srdíčko svého miminka

AngelSounds JPD-100S Prenatální odposlech, AngelSounds je přístroj, který umožňuje poslech tlukotu srdce nebo pohybů dítěte v prenatálním období, tedy v období těhotenství
30. ledna 2013 | 15:30
Prezentace klienta |

Zpříjemněte si těhotenství! Zažívejte radost z poslechu zvuků tlukotu srdíčka nebo pohybů vašeho nenarozeného miminka a uchovejte si jejich záznam. To vše navíc v pohodlí domov.

Každá maminka vám potvrdí, že když poprvé uslyšela tlukot srdce svého očekávaného dítěte nebo ucítila jeho první pohyby, si tenhle moment zapsala do své paměti jako jednu z nejúžasnějších a nejdražších vzpomínek.

S jedinečným přístrojem AngelSounds teď mají maminky jedinečnou možnost užívat si tyhle nádherné okamžiky opakovaně a díky dvěma výstupům na sluchátka se o ně podělit s partnerem, kamarádkou či blízkými.

Přibližně od 12. týdne těhotenství mohou poslouchat zvuky jako je srdeční tep, pohyby, kopání a dokonce i škytání nenarozeného miminka. Všechny tyto zvuky si navíc mohou nahrát a uchovat si tak krásné vzpomínky.

Lehké zařízení, které splňuje všechny bezpečnostní normy a standardy, bylo navržené tak, aby vyžadovalo co nejmenší údržbu. Díky kompaktním rozměrům ho navíc můžete mít při sobě prakticky neustále a použít kdekoliv a kdykoliv.

Navíc už se nemusíte trápit obavami, zda je vaše nenarozené dítě v pořádku. Právě nervozita, stres a špatný psychický stav matky totiž mohou mít na vývoj plodu negativní vliv. I proto se AngelSounds těší takové oblibě. Díky tomuto přístroji totiž máte jistotu, že je miminko zdravé.

A jestli už nějaké potomky máte, určitě budou nadšeni, budou-li si moci poslechnout tlukot srdce jejich budoucího bratříčka nebo sestřičky. S pomocí AngelSounds můžete skutečně do těhotenství zapojit celou rodinu i okolí.

Využití i po porodu

AngelSounds navíc využijete i po porodu. Je totiž vědecky dokázáno, že v prenatálním období dítě vnímá zvuky tlukotu srdce matky velice intenzivně a v mysli se mu tyhle zvuky na dlouhou dobu uchovávají.

Když tedy na přístroj nahrajete tlukot vlastního srdce, na které je dítě zvyklé a poté mu ho budete pouštět zjistíte, že je miminko při vnímání těchto zvuků klidnější a lépe usíná.

Prenatální odposlech AngelSound můžete zakoupit ZDE