Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Agentka Eva hodnotí: Šílený outfit Polívkové. Tohle je módní peklo!

24. února 2012 | 05:00

Rozhodli jsme se pro vás vytvořit pravidelnou rubriku Módní policie, kterou povede redaktorka Eva. Kritickým pohledem bude sledovat jak české, tak i zahraniční celebrity, a každý týden vám přinese lekci Módní policie.

1. Agáta Hanychová

Agáta je známou kontroverzní postavou české scény. Na vernisáž a charitativní dražbu svých hanbatých fotek si oblékla zvláštní model. Modelka má skvělou postavu, může si dovolit nosit cokoliv. Přesto moc dobře nechápu, proč se "ohákla" do tohoto podivného mišmaše.

Černo-bílo-šedá kombinace se mi jeví poněkud nešťastnou. Bílý korzet se zapínáním vepředu a pery po stranách je moc krásný a jemný. Spolu s lesklými leginami jeho romantičnost hodně zaniká a působí spíše lacině. Šedé "kozačky" absolutně nechápu. Extravagance za každou cenu. Agáta na mně působí trochu jako přísná domina. To už ani ty drahé hodinky nezachrání.

Agáta Hanychová
Autor: Profimedia.cz

2. Kristýna Leichtová

Kristýna je velice šik a krásná mladá dáma. Ovšem i mistr tesař se někdy utne. Opět se ocitáme na premiéře filmu Signál, kam se Kristýna vymódila do námořnických barev. Líbí se mi modrá, puntíkovaná košile i pouzdrová černá sukně. Ovšem dohromady to působí velmi křečovitě a nedobře. Červeným svetříkem to mladá herečka totálně "zazdila" a zbytečně se opticky rozšířila. Zvolené balerínky jsou příšerné a vypadají jako z první republiky.

Kristýno, příště oblékněte jednodušší košili, vypasované sáčko a jednoduché, třeba modré, semišové lodičky. Místo sukně klidně široké džíny či kalhoty do pasu. Také doporučují ubrat na líčení a vlasy nechat přirozeně rovné. Tak snad příště..

Kristýna Leichtová
Autor: Foto - Blesk Martin Mithofer

3. Anna Polívková

Dcera Bolka Polívky je skvělá herečka. To jí ovšem zřejmě ubralo někde jinde. Na premiéru nové pohádky: Modrý Tygr kde hraje, dorazila oblečená velmi prapodivně.

Kalhoty, zřejmě oblečené jako společenské by zasloužily o pár cm prodloužit. Herečka zřejmě čeká velkou vodu. Boty? Příšerné - vyhodit. Takové křusky se prostě nenosí. Podivnou puntíkatou halenu, přes ní vestičku a ještě přes to všechno koženou bundu? Módní peklo! Tyto 3 prvky dohromady ne. Na grotesknosti tomu přidává shluk podivných náhrdelníků, růžový lak na nehtech a červená květina ve vlasech. Kabát je pěkný, i když trochu neforemný.

Ach, Anno. Tento mix nekombinovatelných svršků a spodků prostě nemohl vyjít.

Anna Polívková
Autor: Blesk

4. Eva Josefíková

Mladá dáma hraje jednu z hlavních rolí v novém filmu Signál. Spousty filmových kritiků na ní pějí  a prorokují jí velkou budoucnost. Dokonce padají věty typu, že bude novou Libuší Šafránkovou.

Na premiéru výše zmíněného filmu to Evičce celkem slušelo. Vytkla bych jí ale přece jen dvě věci: sukni a páskové lodičky. Sukně ji opravdu zbytečně rozšiřuje v oblasti boků, a pestrobarevný střih napomáhá vzhledu matrony. Sukni vyměnit za jinou, jednobarevnou, klidně bílou, ale se zajímavým a lichotivým střihem. Nejsem zastánce lodiček s pásky kolem kotníků, ale když už, prosím v létě a ne na silonky!

Dvaadvacetiletá Evička to stejně jako Kristýna Leichtová přehnala s líčením. Je to škoda. Vypadá totiž jako o pět let mladší sestra Jitky Čvančarové (33).

Eva Josefíková
Autor: Foto - Blesk Martin Mithofer

5. Pavla Vitázková

Pavla je oblíbená herečka ze seriálu Cesty domů. Nedávno se obarvila z blonďaté na hnědou barvu a musím říct, že jí to celkem sekne. Ještě by ale na nové image chtělo zapracovat.

Šedá myš. Tak bych jedním slovem popsala její "styl". Nařasené tričko s falešným "bachorem", odhalující ramena, vykukující tílko/podprsenka..  Co to je?! Pavla jej ještě zkombinovala s podivným páskem, který je naprosto navíc. Všemu nasadila korunu chlupatými kotníčkovými kozačkami. Neurazí, nenadchne. Na nákup fajn, ale ne na prezentaci nového seriálu První krok od režiséra Jiřího Vejdělka.

Pavla Vitázková
Autor: Blesk - Martin Hurda

Autor: Eva Dvořáková