Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Konečně se cítím sexy, říká 120kilová tanečnice u tyče

8. prosince 2011 | 06:29

VIDEO: U tyče se sebevědomě svíjí v sexy pózách. A to i přes to, že váží dvakrát tolik, co jiné tanečnice. Tahle boubelka si s kily navíc hlavu nedělá. Problém jí nepůsobí ani krkolomné pozice hlavou dolů či rozštěp. LuAyne Barber (26) je zkrátka u tyče ve svém živlu. Pole dance jí změnil život.

Šestadvacetiletá LuAyne Barber, uměleckým jménem Lulu, se svými sto dvaceti kily rozhodně jako tanečnice nevypadá. I přes velikost 54 se však při svých vystoupeních rozhodně nevyhýbá všem těm zdvihům, vrtulím, spirálám, stojkám a dalším akrobatickým prvkům, které k pole dance patří.

"Vždycky jsem to chtěla zkusit, ale měla jsem obavy, co by si lidé mysleli. Ale když jsem se objevila na svém prvním vystoupení a na sobě jsem měla jen malé šortky a podprsenku a na nohou boty na jehlovém podpatku, všechno ze mě najednou spadlo. Bez ohledu na mou nadváhu jsem se cítila mnohem lépe," prozradila LuAyne magazínu Closer.

Video se připravuje ...
Tanečnice u tyče Lulu • VIDEO: Youtube.com

Pro mladou ženu, která ve dne prodává auta, se náročný tanec stal koníčkem v roce 2006. Po porodu jejího první dítěte. Jako bývalé roztleskávačka a členka školního tanečního souboru nebyla na jevišti žádným nováčkem. Přesto musela dlouho hledat odvahu, aby se svlékla a začala navštěvovat taneční kurz.

Pole dance si ji nakonec natolik získal, že tréninku věnuje každou volnou chvilku. Dokonce si dva a půl metru vysokou kovovou tyč nechala nainstalovat i domů. Smyslný tanec jí dodal potřebné sebevědomí.

LuAyne se při tanci cítí neskutečně sexy
Autor: Facebook

Odvážná maminka dvou dětí si během několika let získala mnoho příznivců. Jejím fanouškem číslo jedna však stále zůstává manžel, instalatér Will Brown (29). "Will můj tanec miluje. Vždycky jsem byla dobře stavěná. Ale moje váha přece nemůže zničit to, co tak miluju," řekla Lulu.

Někteří tanečníci ji nejdřív nazývali tlusťoškou a "suchozemskou velrybou", když ale poznali, že to s tancem myslí vážně, změnili názor. Luayne totiž patří k nejaktivnějším členům tanečního studia. Od vstupu do něj před třemi lety se pravidelně účastní všech soutěží. S konkurencí štíhlých opálených kolegyň si neláme hlavu.

Autor: lena, INT