Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Voňavé potěšení: Vyberte si nový parfém na letošní podzim

10. září 2012 | 16:00

Pamatujete si na ten pocit, když jste poprvé ucítila svůj nynější nejoblíbenější parfém? Kdy jste si připadala jako oděná v těch nejluxusnějších šatech a známí a kolegové vás chválili, jak krásně voníte? Bohužel, i ten nejkrásnější parfém vás omrzí a brzy jej přestanete cítit.

Pokud se doopravdy rozhodnete pro novou vůni, pak nenakupujte na internetu, co vám vaše kamarádka doporučí, ale raději jděte vybírat osobně!

Nenechejte se hned odradit! Vůně se musí odpařit a je možné, že po deseti minutách vám nebude vůbec vonět. Další, co byste neměla při nákupu parfémů dělat, je jíst kořeněná jídla.

Protože jakmile přetížíte svůj čich kořením a chvíli na to výběrem voňavky, může se stát, že vaše receptory neúčinkuji tak, jak by měly a domů si odnesete něco, co na vás ve výsledku může být až moc silné.

3 VŮNĚ, KTERÉ PROSTĚ MUSÍME MÍT!

 

Lady Gaga Fame. Vůbec první černá parfémovaná voda v transparentním flakonu. Ve vůni najdete i prudce jedovatý rulík zlomocný!
Autor: Archiv firem

1. LADY GAGA, FAME

Největší a zároveň nejkontroverznější novinkou je parfém Fame známé zpěvačky Lady Gaga. Jedná se totiž o vůbec první černou parfémovanou vodu v transparentním flakónu. Vyděsilo vás to? Ale to ještě není všechno. Ve vůni totiž najdete i prudce jedovatý rulík zlomocný!

Gorilla Perfumes, které byly zatím dostupné pouze online. Vybrat si můžete z patnácti druhů!
Autor: Archiv firem

2. LUSH, GORILLA PERFUMES

Další neobvyklou novinkou, kterou najdete na pultech obchodů je sada parfémů LUSH Gorilla Perfumes, které byly zatím dostupné pouze online. Vybrat si můžete z patnácti druhů parfémů!

A pokud se nemůžete rozhodnout, který je pro vás ten pravý, pořiďte si set těchto jedinečných parfémů! Úhledná krabička navíc obsahuje prostor na vaše poznámky, abyste si je mohli k jednotlivým vůním poznamenat, která vám jak voní.

Chloe Love. Nová vůně je obohacena o vůni a lístky maté, které nabízejí okamžitou svěžest. Lehké povzbuzení přináší květinové srdce tvořené akordy hrachoru vonného. Ikonický pudrový podpis vůně love, Chloé se pozvolna prolíná s naší pokožkou.
Autor: Archiv firem

3. CHLOE, LOVE

Nepřehlédněte ani klasiku od Chloe, Love. Nová vůně je obohacena o vůni a lístky maté, které nabízejí okamžitou svěžest. Lehké povzbuzení přináší květinové srdce tvořené akordy hrachoru vonného. Ikonický pudrový podpis vůně love, Chloé se pozvolna prolíná s vaší pokožkou.

Parfém musí být odrazem vaší osobnosti, měl by vás reprezentovat a nikdy by vás neměl zradit. Musí být jako vaše každodenní šaty, které si můžete obléci k čemu se vám jen bude chtít.

Zapomeňte na rady, kde se doporučuje, abyste si vybírala podle typu pleti, nebo snad znamení. nejdůležitější je vaše cítění a pocit, který z vůně budete mít.

Další novinky a tipy na podzimní parfém naleznete v naší fotogalerii:

 

Autor: ema