Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší učitelka sexu? Samanta ví, jak na muže

  • "Udělá mi to špatně jednou, jeho ostuda. Udělá mi to špatně dvakrát, moje ostuda!"
    13. března 2014 | 06:00

    Samantha Jonesová z legendárního Sexu ve městě v podání okouzlující Kim Cattrall, je právem jednou z nejoblíbenějších fiktivních postav všech dob. Škoda jen, že neznáme nikoho jako je ona také v reálném životě. Pokud nás totiž to zásadní o lásce naučila Carrie, pak jsme si nikdy nemohly přát lepší učitelku sexu, než jakou je Samantha.

  • Na chlapa nečekejte!

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Narozdíl od Samanthy se až příliš často upínáme na muže, kteří nemají takový zájem, jaký bychom si představovaly a i přesto je nejsme schopné dostat z hlavy. Jenomže až na Richarda Wrighta prakticky neexistovali muži, nad kterými by se Samantha nějak výrazně trápila. Proč byste měla ztrácet čas s někým, kdo o vás nestojí? Další, prosím!
  • Žádný muž na obzoru? Nevadí, masturbujte!

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Pamatujete si také epizodu, ve které šla Samantha reklamovat vibrátor, skrývající se pod názvem "masážní strojek na krk"? Prodavač ji tehdy podezříval, že ho zavařila a Sam mezi tím stihla poradit všem ženám v obchodě, jaký model nutně potřebují ve svých peřinách.

    Od té doby se jí v rukách objevilo nespočetně robertků, díky čemuž jsme snad konečně pochopily, že onanie není nic špatného a rozhodně kvůli našemu auto-orgasmu bůh nezabije koťátko. Navíc, báječný sex vždy staví na tom, co máte v posteli ráda. A jak jinak to zjistit, než masturbací?

  • Orální sex je boj o moc!

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Dámy ze Sexu ve městě nás mimo jiné naučily, že se v peřinách dají dělat i jiné věci, než "zavřít oči a myslet na Anglii". A o orálním sexu nám toho prozradily víc než dost. Zatímco Miranda je přesvědčená, že "Orální sex je pro ženy darem od boha - můžeš z toho vyklouznout bez obavy, že jseš tehotná.", Samantha má podobně jasný názor: "Plus ten pocit moci, který je tak rajcovní - možná jsi právě na kolenou, ale držíš ho za koule."

    Takže dámy, až se budete cítit příliš poníženě a submisivně, když po vás bude chtít orální sex, vzpomeňte si, jakou moc máte v rukou (a v ústech).

  • Zkusit se má všechno!

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Samantha si v seriálu vyzkoušela všechno možné, od těch běžnějších praktik až po sex s o hodně starším i o hodně mladším mužem, trojku, lesbický sex nebo dokonce sex se dvěma homosexuály - k tomu tedy nakonec nedošlo, ale nebyla to Samantha, kdo vzal zpátečku.

    Nemusíte se rovnou vydat v jejích stopách, ale v každém případě byste se od ní měly naučit popustit uzdu fantazii. Trochu se odvázat, alespoň když jste s milým v peřinách, totiž ještě nikoho nezabilo.

  • Mějte sex s kým se vám zlíbí!

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Když Carrie načapala Samanthu jak ve své kanceláři kouří poštovního poslíčka, myslela si o tom svoje a v jednom okamžiku to dala své přítelkyni dost jasně najevo. Samantha tehdy pronesla onu památnou větu: "Budu si nosit co chci a kouřit koho chci, dokud budu živá."

    Přestože jsme si z toho nevzaly příklad vlézt do kalhot každému sexy muži, který nám přeběhne přes cestu, jedno je jasné. Pokud se vám to s ním líbí, je jedno jestli je malý, starý nebo chudý a je to jen a jen vaše věc. Takže se vykašlete na to, co si o tom kdo myslí a užijte si to.

  • Sex s bývalým je příšerný nápad!

    Kim Cattrall
    Autor: Reuters
    Spousta zaručených mouder, která kdy Sam pronesla, by se dala brát s velikou nadsázkou. Když ale mluví o sexu s bývalým, měla by se její slova tesat do kamene: "Sex s ex je vždycky depresivní. Když je dobrý, víš o co přicházíš, když je špatný, tak jsi právě měla sex s bývalým." Kdo už to zažil, ví přesně o čem je řeč.

    Samozřejmě že sex s mužem, který vám zlomil srdce může být prostě fantastický a nadpozemský, ale je dobré si uvědomit, že bývalý je bývalý z nějakého důvodu. Ušetřete si další bolest a raději zalovte v řece, do které nemusíte vstupovat dvakrát.

  • Ten nejlepší sex, je chráněný sex!

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Kdykoliv se Sam někdo podíval do kabelky, našel v ní minimálně deset kondomů. Proč? Protože bezstarostný sex je vždycky jen ten, při kterém vám nehrozí nechtěné těhotenství, nebo pohlavně přenosné choroby. Co víc k tomu dodat?
  • S chlapem na sex se nerandí!

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Možná máte taky ve svém životě muže, se kterým vám to báječně klape v posteli, ale jinak si nemáte moc co říci. Až budete mít slabou chvilku (takovou tu, při které si myslíte, že umřete sama a polovinu obličeje vám okoušou kočky), raději zavolejte kamarádce a vyrazte na dámskou jízdu.

    Nikdy, ale vážně nikdy neranděte právě s tím mužem, se kterým vás spojuje jen skvělý sex. Proč měnit něco, co funguje? Protože, upřímně, vztah z toho stejně s největší pravděpodobností nebude, zato konec skvělého a nezávazného sexu nejspíš ano.

  • Nebojte se porna!

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    Samantha vždycky ví, jak vás nalákat. Pokud si tedy vaše maminka nebo babička odmítá založit e-mail, poraďte jí slovy blonďaté dračice: "Musíš být on-line zlato. Už kvůli tomu množství porna!" Ale teď vážně.

    Moderní žena rozhodně není prudérní puťka. Správný druh porna (to jest ten, který vás vzrušuje) může výrazně okořenit váš sexuální život. Obzvláště pokud jste už nějaký ten pátek  v dlouhodobém vztahu.

  • Myslete na sebe!

    Samantha Jones
    Autor: hbo
    I kdybyste ve všech předchozích bodech chybovala, tuto Samanthinu větu si zapiště za uši: "Já tě mám taky ráda, ale sebe víc!". Definuje přesně to, jak byste se k sobě měla v lásce a sexu chovat. Není totiž vůbec bezva pořád jen dávat a nedostávat nic nazpět.

    Pokud se tedy nebudete ptát sama sebe, co vlastně chcete, za chvíli by se mohlo stát, že vaše oblíbená předehra se bude zkracovat, váš muž si užije podstatně víc orgasmů než vy a možná nakonec i víc sexu než vy. Muži milují sebevědomé mrchy, které vědí, co chtějí a umí si o to říci. Tak se to od nich už konečně naučte!

Autor: brig
Diskuse ke článku
.