Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Toužíte po novém voze? Poradíme vám, jak jezdit bez starostí!

5. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Co může být snazší, než platit za nové auto měsíční paušál úplně stejně jako za telefon? Seznamte se s unikátní službou, díky níž může každá z nás používat nové auto bez rizika, starostí a navíc bez nutnosti složení akontace. Chcete-li si tedy užít nový vůz bez mrzutostí, svěřte se do rukou společnosti HAVEX-auto!

Nový automobil vás nemusí finančně zruinovat

Kde by byl automobilový průmysl bez žen… Často jsou to totiž právě ony, kdo má v rodině rozhodující slovo při nákupu nového vozu. Výběr nového automobilu bývá vždy během na dlouho trať. Při jeho koupi je třeba popřemýšlet nejen nad otázkami bezpečnosti, ale i nad vhodným finančním partnerem, který se postará o všechny potřebné náležitosti. A právě s tím vám rádi poradí odborníci z HAVEX-auto!

Autor: Shutterstock

Profesionální služby na prvním místě

Toužíte po novém automobilu, ale stále nad jeho koupí váháte? Chcete-li jezdit bez starostí, vsaďte na výběr ověřené společnosti, která má prokazatelné zkušenosti a dokáže vám zajistit kvalitní služby. Navštivte jednu z poboček HAVEX-auto a vyberte si z široké nabídky značek ŠKODA a SEAT ten ideální vůz přímo pro vás.

Jaké jsou výhody operativního leasingu?

Váháte, zda vám vybraný vůz bude vyhovovat? Pak volte operativní leasing. Každý měsíc stačí platit pouze fixní částku, která v sobě zahrnuje veškeré pojištění – povinné ručení, havarijní pojištění s 10% spoluúčastí i nárok na náhradní vůz po dobu oprav. V měsíčních splátkách jsou také zahrnuty servisní prohlídky v autorizovaném servise, tovární záruka a přezutí zimních pneumatik. Jedinou investicí tak budou pohonné hmoty a případně dálniční známka. Veškeré starosti spojené s vaším vozem vyřeší nová služba od HAVEX-auto. Po dvou letech bez starostí si můžete vůz odkoupit za zvýhodněnou cenu nebo se v HAVEX-auto postarají o jeho garantovaný prodej. Veškeré papírování také zařídí odborníci v HAVEX-auto, vy už si jen užívejte nového vozu.

Autor: shutterstock.com


Nespoléhejte se na partnera a pořiďte si vlastní vůz! Více info o novém způsobu financování naleznete zde!