Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno, déšť 23°C

Summer edit CCC: Letní exploze trendů od značek DeeZee, Jenny Fairy a Nine West New York!

10. června 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto je čas, kdy móda rozkvétá barvami a lehkostí. V duchu této letní nálady představuje CCC kolekci Summer Edit – úchvatný a rozmanitý mix modelů obuvi a doplňků značek DeeZee, Jenny Fairy a Nine West New York!

Kolekce DeeZee je ideální volbou pro ženy, které milují výrazný a působivý look. Pantofle zdobené kamínky v klasické bílé a černé barvě skvěle doplní květinové i jednobarevné šaty, stejně jako šortky nebo klasické džíny. Zvláštní pozornost si zaslouží sandály na platformě s tenkými pásky ve stříbrné a zlaté barvě. Tyto modely nejen opticky zeštíhlují nohy, ale také kombinují neuvěřitelný komfort se stylem plným ženskosti. DeeZee dokazuje, že letní obuv může být jak pohodlná, tak mimořádně stylová, tedy ideální pro každou příležitost.

Autor: CCC

Sandály DeeZee prodává CCC, cena 799 kč

Kolekce DeeZee -  je rovněž o zajímavých doplňcích. Bílý batoh je nezbytným společníkem na výlety, černá kabelka s řetízkem dodá šmrnc mnoha outfitům a béžová shopperka je ideální pro ty, kteří potřebují dostatek místa pro všechny své nezbytnosti – vejde se do ní vše, co potřebujete. Pro příznivce minimalismu a univerzálních řešení budou ideální volbou malé kabelky v odstínech béžové, bílé, černé a pudrově růžové.

Autor: CCC

Pantofle DeeZee prodává CCC, 699 Kč

Kabelka DeeZee prodává CCC, 499 Kč

Značka Jenny Fairy - se zaměřuje na pohodlí a ležérní eleganci. Pruhované espadrilky s elegantní sponou jsou lehké a příjemně se nosí, díky tomu se výborně hodí i pro ty nejteplejší dny. Kolekce zahrnuje také stylové pantofle: modely zdobené roztomilou mašlí dodají každodenním outfitům dívčí nádech, zatímco univerzální barevné kousky bez dalšího zdobení skvěle doplní téměř každý outfit. Jenny Fairy dokazuje, že móda může jít ruku v ruce s pohodlím, a vytváří kolekce, které splňují i ty nejvyšší požadavky všech milovnic ležérního stylu.

Autor: CCC

Pantofle DeeZee prodává CCC, cena 499 kč

Kabelka DeeZee, prodává CCC, cena 749 kč

Kabelky Jenny Fairy jsou kombinací praktičnosti a stylu. Prošívaný růžový model s řetízkem je ideální volbou pro elegantní procházky. Bílá shopperka výborně zapadne do městské džungle - nabízí prostornost a eleganci v jednom. Na dovolené neexistuje lepší volba než její plážová verze, která spojuje funkčnost s letním bezstarostným stylem. Kabelky Jenny Fairy jsou nepostradatelným doplňkem pro nekonečnou plejádu letních outfitů.

Autor: CCC

Sandály Jenny Fairy prodává CCC, cena 699 kč

Kabelka Jenny Fairy prodává CCC, cena 599 kč

Ženám, které milují eleganci pro každý den, sednou pantofle s lesklými pásky a sandály na nízkém podpatku od značky Nine West New York - Tyto modely odpovídají aktuálním trendům a promění vás v módní hvězdu na každém letním večírku, festivalu i na pláži.

Autor: CCC

Pantofle NINE WEST prodává CCC, cena 849 kč

Více o kolekci Summer Edit se dozvíte i na Instagramu: @cccshoesbags

 Jenny Fairy, DeeZee nebo Nine West New York - nevíte, kterou značku si vybrat?  Doplňte svůj letní šatník o stylovou obuv a kabelky aktuálně i se slevou – 20% na kabelky, tašky, batohy a kufry při nákupu obuvi. Neváhejte, produkty rychle mizí. Nová kolekce Summer Edit je aktuálně k dostání v prodejnách CCC, v aplikaci a na ccc.eu/cz/