Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Holení epilátorem ve sprše není sen. Vyzkoušely jsme Panasonic ES-EL9A

7. listopadu 2020 | 17:06

Taky už vás nebaví si každých pár dní holit nohy a uvažujete, že si pořídíte epilátor nebo si o něj napíšete Ježíškovi? V tom případě se vám bude možná hodit náš tip na epilátor Panasonic, který jsme v redakci vyzkoušely.

Jakmile jsem dostala možnost otestovat epilátor Panasonic ES-EL9A, nemohla jsem se dočkat, až ho vyzkouším. Když mi totiž před několika lety odešel můj starý epilátor, přešla jsem k používání jednorázových žiletek a pokaždé, když jsem se pořezala nebo se za tři dny musela znovu holit, jsem si říkala, že už to musím vyřešit.

Jako první mě zaujalo široké příslušenství – balení obsahuje kromě klasické hlavice také další nástavce – na oblast bikin a podpaží včetně ochranného víčka, zastřihovač, holicí hlavu, ale také sonický kartáček pro jemnou péči o pokožku. Bonusem už je potom ještě hlavice pro péči o nohy a chodidla.

Před používáním jsem si poctivě přečetla návod, kde jsem zjistila, že sonický kartáček by měl bránit při pravidelném používání zarůstání chloupků a doporučuje se používat před epilací. Díky štětinkám a vysoké frekvenci vibrací dokáže příjemně a efektivně pokožku vyhladit a změkčit. To můžu potvrdit, pokožka byla opravdu jemná a používání příjemné.

Epilátor má bohaté příslušenství
Autor: Blesk pro ženy.cz/Markéta Novák Matějková

Pohodlné holení i ve vaně

Co mě ale příjemně překvapilo, bylo samotné holení, které bylo takřka bezbolestné. Navíc má tři rychlosti ošetření, takže si můžete zvolit rychlost, která vám vyhovuje. Stupně volíte jen stisknutím tlačítka, takže nemusíte holení přerušovat. Hlavice na holení nohou je výklopná a krásně se přizpůsobí konturám vašeho těla. Holení je tak opravdu komfortní. Co ale považuji za naprostou přednost, je možnost holení nejen na sucho, ale i na mokro. Voděodolná konstrukce epilátoru umožní jeho bezproblémové použití ve sprše nebo ve vaně.

Při testování hlavici na chodidla a opět jsem byla překvapená. Elektrický pilník na paty mám doma ve větším provedení, proto jsem byla zvědavá, jak tento menší obstojí v konkurenci - a má jasno. Na velikosti v tomto případě opravdu nezáleží. Hlavice je opravdu výkonná a chodidla jsem měla během chvíle zase krásně vyhlazená.

V redakci jsme otestovaly nový epilátor Panasonic ES-EL9A
Autor: Blesk pro ženy.cz/Markéta Novák Matějková

Co mě během používání nejvíce zaujalo?

Epilátor je lehký, dobře se s ním manipuluje
Výklopná hlavice je parádní vychytávka
Používání ve sprše je tak příjemné
Epilátor je výkonný, oholení rychlé a bezbolestné
Množství příslušenství v jednom balení

Za sebe mohu epilátor od Panasonic s čistým svědomím doporučit, protože nabízí nejen komfortní oholení, ale díky mnoha nástavcům také multifunkční využití. Pokud byste o tomto krasavci (designově je opravdu povedený) chtěli vědět více, podívejte se tady.

Jak dopadl při testování epilátor Panasonic ES-EL9A?
Autor: Blesk pro ženy.cz/Markéta Novák Matějková

Autor: Markéta Novák Matějková