Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Blesk pro ženy slaví 15 let. Soutěžte o ceny v hodnotě 1 milion korun!

28. ledna 2019 | 10:00

Magazín Blesk pro ženy letos oslaví významné výročí. Pojďte ho spolu s námi oslavit, protože jste to právě vy, čtenářky našeho časopisu, které chceme odměnit!

Všechny čtenářky a čtenáři Blesku pro ženy mají nyní možnost se zapojit do soutěže o ceny v celkové hodnotě 1 000 000 korun. A co čeká na výherkyně?

Hlavní výhrou je pobyt v pražském hotelu, luxusní jízda limuzínou s vlastním řidičem, líčení profesionálním make-up artistou značky AVON, kosmetické rady, profesionální focení, výborná večeře a seznámení s redakcí. A to vše pro pět z vás! Další ceny jsou neméně lákavé. Můžete vyhrát poukaz na šperky, poukaz na koupi spodního prádla, wellness či masáže, kosmetiku v hodnotě 10 tisíc, parfémy a mnohem víc!

Jak soutěžit?

Stačí poslat fotografii a příběh o tom, jak vám časopis Blesk pro ženy v životě pomohl. Může se jednat o nejrůznější rady, tipy nebo příběhy, kterými jste se inspirovali a zkrátka vám změnily život.

Fotografii i s příběhem pošlete na email narozeninybpz@cncenter.cz od dnešního dne , tedy 28.1. 2019, až do půlnoci dne 25. 2. 2019. Výherce vybere redakce a vyhlášení vítězů se dočtete v pondělí 1. 4. 2019 ve 14. čísle magazínu Blesku pro ženy. Veškerá pravidla naleznete na webu https://prozeny.blesk.cz/pravidla.

Před 15 lety, v roce 2004, vyšlo první číslo magazínu Blesk pro ženy, a od té doby se každý týden v pondělí mohou čtenářky těšit na jeho nové vydání, ve kterém vždy najdou aktuální texty, rozhovory se známými osobnostmi, příběhy, rady odborníků, osobní tipy redaktorek a spoustu dalších užitečných informací.

Autor: red