Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pošťák Ondra prosí o pomoc: Nehledám právě vás?

Pošta pro tebe prosí o pomoc
12. dubna 2013 | 13:53

každý týden hledá moderátorka Ester Janečková a její pomocník pošťák Ondra ztracené příbuzné, dávné lásky, nebo slepuje dojemné příběhy. A dnes se na vás obrací s prosbou. Možná totiž hledají právě vás!

1.Hledáme Ivana Dvořáka, nar. 1931. Působil v Praze jako filmový dramaturg a byl synem slovenské prozaičky a překladatelky Zuzky Zgurišky (vl. jménem Ludmily Dvořákové). Hledáme i jeho potomky.

2.Hledáme Zdeňka Točína, nar. 25. 7. 1951 (?). Před lety žil v Karvinné, kde pracoval na dole 1. máje. Jeho dlouholetou přítelkyní byla paní Vlasta, s níž vychovával jejího syna a dceru Gábinu.

3.Hledáme Jaroslavu, roz. Bílkovou (později Predanocy, potom zřejmě Šafářovou), nar. 28. 11. 1948 v Plané, okr. Tachov. Dříve bydlela na Kladensku, měla by mít syna Petra.

4.Hledáme Evu, rozenou Zítkovou, později Půlpánovou, dnes asi sedmdesátiletou. Pracovala jako zdravotní sestra v Karlových Varech a tam by měla také bydlet.

5.Hledáme děti nebo blízké příbuzné Jiřího Kerbra, nar. cca 1931. Naposledy bydlel v Praze-Libni, v ulici Dr. Holého. V mládí působil jako tanečník ve folklorním souboru.