Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Průvodce světem novinek: Vybere si každý

25. srpna 2011 | 17:29

Milovníci nových výrobků si přijdou na své. Pravidelně vás budeme informovat o všem, co je na pultech obchodů nového. Přinášet vám budeme aktuality ze světa gastronomie, módy, kosmetiky i technické vychytávky. Máte se na co těšit!

Tentokrát se zaměříme na něco "na zub". Nová příchuť, vylepšená receptura, absolutní novinka. Na pultech obchodů se denně objevují výrobky, které nemáme šanci zaznamenat. Proto vás o nich budeme informovat my.

Prémiová káva Grand Aroma a Extra malinový džemu s vysokým podílem ovoce od Hamé
Autor: archiv firmy
Pro milovníky českých tradic

Praktické rodinné balení oblíbené prémiové kávy Grand Aroma a Extra malinového džemu Hamé s vysokým podílem ovoce. Skvělý džem osladí váš den a pečlivě vybraná směs kávy Grand Aroma s intenzivním aroma vás příjemně povzbudí a naladí. Balení obsahuje 450 g džemu s minimálním podílem ovoce 45 % a 100 g kvalitní mleté kávy Douwe Egberts Grand Aroma s převahou odrůdy Arabica.

Malinová chuť léta

Deli malinová, doporučená maloobchodní cena 8,40 Kč
Autor: archiv firmy

Oblíbená tyčinka DELI má další příchuť. Díky ní si vždy připomenete léto. Příjemně vás překvapí svěží malinovou chutí a kousky sušených mali. Lahodné kombinaci svěží náplně s tenkou vrstvou karamelu přelitou hořkou čokoládou neodoláte. DELI Malinová není jedinečná jen svojí chutí, ale také tím, že si ji zvolili sami spotřebitelé.

Ovesná kaše Dolce Banana Mixit.cz, doporučená maloobchodní cena 149 Kč za balení 750 g
Autor: archiv firmy
Snídaňová bomba pro děti i dospělé

Rychlá, lahodná, zdravá a výživná, taková by měla být každá snídaně. A přesně taková je ovesná kaše Dolce Banana Mixit. Obsahuje takové lahůdky jako banán (sušený mrazem, po namočený chutná jako čerstvý), mléčné čokoládové hoblinky a mandlové plátky, to vše v těch nejjemnějších ovesných a pšeničných vločkách a zasypané sušeným plnotučným mlékem. Všechno stačí pouze zalít horkou vodou a po pár minutách spokojeně sníst. Žádné vaření, žádné velké nádobí, stačí jen tubus Mixit.cz s ovesnou kaší, miska a lžička. Zvládnou to i děti a zaručeně je do téhle snídaně nebudete muset nutit.

SodaStream Green Tea - sirup s výtažkem zeleného čaje - příchuť jahod a kiwi, doporučená maloobchodní cena 129 Kč
Autor: archiv firmy

Povzbuzující chutné osvěžení

Nový sirup SodaStream Green Tea s výtažkem zeleného čaje a šťávou z jahod a kiwi báječně chutná, osvěží a povzbudí. Zelený čaj je navíc známý svými antioxidačními účinky, tedy schopností vázat volné radikály – a tak zpomalit stárnutí buněk.Pomůže udržet vaše tělo a mysl zdravé a držet krok s dnešním hektickým životním stylem. Z balení o obsahu 500 ml

Percy Pig nanuk z prodejen Marks & Spencer, doporučená maloobchodní cena 29,90 Kč
Autor: archiv firmy
připravíte 12 litrů nápoje.

Veselé ovocné ochlazení

 

Výtečné osvěžující nanuky Percy Pig jsou vyrobené z ovocného sorbetu a obsahují pouze přírodní barviva a aromata. V každém se můžete těšit na skvělou chuť jablka, citronu, černého rybízu, malin a pomeranče. Seženete je v prodejnách Marks & Spencer.

Neodolatelné pokušení pro

Kostelecký Hermín - suchý salám s ušlechtilou plísní od Kosteleckých uzenin
Autor: archiv firmy
masožrouty

HERMÍN je fermentovaný salám trojúhelníkového tvaru s ušlechtilou plísní na povrchu. Patří mezi oblíbené suché salámy uherákového typu. Jejich obliba je dána specifickou chutí a vůní. Hodí se jak pro běžnou konzumaci, tak i pro slavnostní okamžiky. Díky svému netradičnímu tvaru se skvěle vyjímá na obložených mísách a talířích. Je také vhodnou delikatesou k vínu. V obchodní síti je Hermín k dostání v celku i krájený. Trvanlivost je 60 dnů a není nutné ho skladovat v chladu, naopak vhodnější je pokojová teplota do 20 °C.

Margot Artemis, doporučená maloobchodní cena 9,90 Kč
Autor: archiv firmy
Objevte novou chuť ráje

Unikátní kombinace exotických chutí nové MARGOT Artemis pohladí Vaše chuťové pohárky a nadchne nejen milovníky oblíbené Margot. Tyčinka je jedinečným spojením dvou barevných vrstev a dvou chutí zalitých v lahodné mléčné čokoládě. Typická rumovo-kokosová chuť Margot je doplněná šťavnatou vrstvou s punčovou příchutí.

Klíčová slova: novinky, potraviny
Diskuse ke článku
.
Související články