Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Na koncert Lucie Bílé s 50% slevou

7. dubna 2011 | 10:56

Jedinečná šance pro čtenáře blesk.cz. Lístky na letošní největší koncert Lucie Bílé v Lucerně jen za 195 Kč. Neváhejte! Slevový kupon je k dispozici jen do dnešní půlnoci.

Naše nejúspěšnější zpěvačka Lucie Bílá po letech míří do legendární Lucerny. Zpěvačka roku i dvacetiletí si „Velký koncert za doprovodu skupiny Petra Maláska“ nadělila ke svým narozeninám. Dárky ovšem nebude přijímat, ale rozdávat.

Pro každého spousta dárků

Pro své fanoušky si jich Lucie přichystala hned několik. Jedním z nich je zbrusu nové album Duety na Bílo, které i s DVD Lucka právě na tomhle koncertu pokřtí. Dalším je exkluzivní host, kterým není nikdo jiný, než populární zpěvák Petr Janda. Křtít se bude i zpěvaččina kniha "Můj fantastický rok". Každý návštěvník navíc od zpěvačky obdrží "narozeninový" dárek.

A protože má Lucie pro vás tolik překvapení, rozhodli jsme se věnovat vám jeden dárek i my. Na našem webu Sleviště jsme pro vás připravili lístky na její koncert s neuvěřitelnou slevou 50 %. Zakoupit slevový kupon můžete ZDE. POZOR, nabídka platí jen do dnešní půlnoci! Nenechte si ujít největší koncert populární zpěvačky v tomto roce.

„Do Lucerny se hodně těším. Koncerty tady mají vždy úžasnou atmosféru a křest nového alba, ze kterého mám velkou radost, je potěšením navíc,“ říká Lucie Bílá.

Duety na Bílo jsou výběrem toho nejlepšího z pořadu, který měla Lucie v televizi Nova. Zazpívala si například s Karlem Gottem, Martou Kubišovou, Pavolem Haberou nebo Petrem Jandou. Doplní ho DVD se záznamy duetů.

„Pro diváky v Lucerně chystáme ještě další dárečky. Zatím je teprve připravujeme a dokud nebudou hotové, nechám si je jako překvapení, abych to nezakřikla,“ dodává tajemně Lucie.

Lucie Bílá zažívá velmi rušný a především úspěšný začátek roku. Objíždí česká a moravská města s komorními koncerty pouze v doprovodu klavíru a vyprodává sály. Má nový videoklip a získala hned dvě ceny Akademie populární hudby. Stala se zpěvačkou roku i dvacetiletí. Koncert v Lucerně je největším, který zatím letos chystá. Koná se 8. dubna od 20:00 hodin.