Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tchibo, to je vybavení na balkón a zahradu!

tchibo.cz
6. dubna 2011 | 09:15
Prezentace klienta |

Soutěž o poukázky do e-shopu tchibo.cz!
Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden mimo jiné také ucelenou řadu výrobků pro Vaši zahradu i balkón a navíc se soutěží o poukázky dle vlastního výběru!

Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.
Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto  pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Když milujete svou zahradu…

Jakmile se jaro probudí, srdce zahrádkářů se rozbuší o něco rychleji a všichni se hned pilně dají do sázení, zkrášlování balkónu i zahrady a začnou si plnými doušky užívat jarního počasí. Zatímco přes den tu do všech stran září krása květin, v noci přicházejí ke slovu naše výrobky se solárními svítidly. A jako odměnu za úspěšnou zahradnickou práci s chytrými a promyšlenými pomůckami Vám přinášíme nabídku každému počasí odolného zahradního nábytku, abyste si po práci mohli naplno užívat rozkvetlé zahrady nebo útulného balkónu. Nápadité dekorace podtrhující krásu přírody a desítky dalších výrobků a doplňků tento týden naleznete na jediné adrese – tchibo.cz.

tchibo.cz
Autor: tchibo.cz

Tento týden doporučujeme:

Například širokou škálu zahradního nábytku. Exkluzivně pouze v e-shopu si můžete zakoupit osmidílný komplet, který obsahuje jídelní stůl, 4 židle, relaxační lehátko, lavičku a židličku. Materiálem je kvalitní akátové dřevo z obnovitelných zdrojů, všechny komponenty jsou skládací a zakoupit je můžete i samostatně. V nabídce ale naleznete mnoho dalších židlí  lehátek různých tvarů a barev.

tchibo.cz
Autor: tchibo.cz

Vedle mnoha praktických výrobků pro Vaše zahradničení od zahradnických nůžek přes kompostér až k několika komodám a skříním pro uschování nejrůznějších potřeb jsme mysleli i na nejmenší zahradníky a zahradnice. Za 299 Kč jim můžete objednat dětskou sadu zahradnického nářadí. Zajímavým tipem je pak kompletní dřevěné pískoviště se  stříškou.
Práce na zahradě a pěstování květin je krásným koníčkem, ale to nejlepší následuje po práci – relax a krásné chvíle s rodinou! S nabídkou značky Tchibo si můžete zasloužený odpočinek užívat plnými doušky. Ať už při grilování s přenosným kulovám grilem nebo při pikniku a bohapustém lenošení na dece o rozměrech 2x2 metry.
Také je Vaší zahradou panelákový balkón? I zde si můžete užívat chvilek odpočinku, například díky zástěně v úplném soukromí před sousedy, větrem i slunečními paprsky.  A možná při myšlenkách, které květiny zasadit do sady dvou závěsných květináčků v pastelových barvách. A co třeba s dobrou kávou u skládacího stolku s odnímatelným podnosem za 1 290 Kč?  
Je toho mnoho, čím Vám chce Tchibo zpříjemnit přicházející jaro. Tak ať se Vám vydaří!
Výrobky z kolekce pro tento týden s tématem zahrada můžete zakoupit již nyní v e-shopu www.tchibo.cz i ve všech prodejnách Tchibo a dalších prodejních místech vybraných obchodních řetězců.

tchibo.cz
Autor: tchibo.cz

Získejte kupón na 109 Kč pro první objednávku!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka Vám neuteče. Každou středu Vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou platné pouze pro nákup v e-shopu. A aby bylo Vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru Vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Přihlásit k odběru se můžete zde: registrace k odběru newsletteru.
Každou středu Vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo Vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru Vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.
Výrobky z nové kolekce můžete v e-shopu tchibo.cz zakoupit již nyní, stejně jako ve všech prodejnách Tchibo a dalších prodejních místech vybraných obchodních řetězců.

tchibo.cz
Autor: tchibo.cz

E-shop tchibo.cz nyní v novách barvách

Internetový obchod www.tchibo.cz dnes patří mezi nejvyhledávanější e-shopy v České republice. Zákazníci se do něj pravidelně vrací a každý týden si vybírají z nové kolekce spotřebního zboží. Nový vzhled obchodu zvýrazňuje harmonické propojení světa výrobků Tchibo se světem kávy Tchibo. Přejeme Vám voňavé nakupování!

tchibo.cz
Autor: tchibo.cz

Vyhrajte poukázky k nákupu do e-shopu tchibo.cz

Soutěžíme o 5 poukazů v celkové hodnotě 2 500 Kč, které lze využít k nákupu jakéhokoliv zboží v internetovém obchodě tchibo.cz. Soutěž probíhá od 4. dubna do 10. dubna 2011. A jak vyhrát? Stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku:
V kterých barvách se nabízí v aktuální kolekci kulový gril?
a)    V černé a tmavě modré barvě
b)    V černé a červené barvě
c)    V černé a stříbrné barvě

Výhry:
1. místo    dárková poukázka v hodnotě 1 000 Kč
2. místo    dárková poukázka v hodnotě 600 Kč
3. místo    dárková poukázka v hodnotě 300 Kč
4. místo    dárková poukázka v hodnotě 300 Kč
5. místo    dárková poukázka v hodnotě 300 Kč

Diskuse ke článku
.
Související články