Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

5 tipů, kde oslavit Silvestr na poslední chvíli

Nebuďte na Silvestra doma! Oslavte ho s přáteli. Spoustu tipů naleznete na webu Sleviště.cz.
29. prosince 2010 | 09:23

Ještě jste se nerozhodli, kde strávíte poslední den v roce? Vybouchla vám plánovaná oslava? Nezoufejte! Rozhodně nemusíte tenhle výjimečný den trávit sami doma před televizní obrazovkou. Máme pro vás pár tipů na party, kde můžete Silvestr oslavit jak se patří. A navíc se slevou.

Silvestr, stejně jako Vánoce, čerpá z historie našich pohanských předků. Dnes však už nepořádáme bujaré slavnosti na oslavu Slunovratu, jako to dělali oni. Ani nevzdáváme holt slunci.

Přesto pro nás poslední den v roce není den jako každý jiný. Loučíme se se starým rokem, zapíjíme všechno dobré i zlé, co se nám přihodilo. A především vítáme rok nový. Věříme, že právě ten snad bude o něco lepší. Doufáme, že se nám konečně vyplní naše sny. Dáváme si různá, více či méně reálná předsevzetí.

Oslavte ho s přáteli

Poslední večer roku by měl být veselý. Plný barev, dobré hudby, skvělého jídla a ještě lepšího pití. Zábava a dobrá nálada je téměř povinná. Ideální je oslavit ho s přáteli. Ještě lepší je strávit ho ve větším kolektivu. Nebojte se v tento den odvázat. Spoustu tipů na Silvestr i Nový rok naleznete ZDE. Všechny nabídky webu Sleviště navíc přinášejí 50 - 85% slevu.

"Crazy" kostými nebo líčení zábavu rozproudí. Pokud si na malování na svůj obličej netroufáte nebo prostě jen nechcete shánět speciální barvy, můžete se nechat nalíčit profesionály. Nyní dokonce s 84% slevou, za pouhých 188 Kč. A to už stojí za to! Slevový kupón naleznete ZDE.

5 tipů, kam vyrazit na Silvestra

1. Oslavte Silvestr v Óčko Music Clubu

Balíček zahrnuje vstup, welcome drink a raut po celý večer jen za 165 Kč.
Silvestr Party Ride Live začíná ve 20 hodin. Čekají vás sety 6 špičkových DJs a Ibiza dancers. Zábava až do rána. Oslavte poslední den v roce s přáteli v nejnavštěvovanějším klubu v Praze a středních Čechách. Více informací a slevový kupón naleznete ZDE.

2. Silvestr pro sportovní fandy

Vychutnejte si Silvestr ve sportbaru Nagano98 za báječnou cenu 199 Kč! Začátek v 19:00hod. a konec záleží na Vás.. Skvělé prostředí vyhlášeného sportbaru. Silvestrovské menu! Půlnoční tombola, kde vyhrává každý. Celý večer bude hrát nejoblíbenější hudba z 80. a 90. let, a budou se promítat slavné sportovní záběry českých sportovců. Kupón naleznete ZDE.

3. Oslavte Silvestr v Restauraci Na rybárně

Silvestrovské menu o čtyřech chodech v krásné restauraci v centru Prahy s 50% slevou! Přizvěte i kamarády. Při zakoupení 4 voucherů lahev sektu zdarma! Oslavte příchod Nového roku gurmánským požitkem se svými přáteli! Více informací a slevový kupón naleznete ZDE.

4. Přivítejte Nový rok 2011 v Clarionu

Krásný Silvestrovský pobyt v luxusním a moderním čtyř hvězdičkovém hotelu - udělějte si radost a nechte se hýčkat pohodlým a zábavou s neopakovatelnou slevou 62 %! Za pouhých 1555 Kč se můžete těšit na dvě noci v exkluzivním pokoji, silvestrovské menu o třech chodech, bohaté snídaně, volný vstup do relaxačního centra a spoustu dalších služeb. Více informací a slevový kupón naleznete ZDE.

5. Silvestrovská párty v hudebním klubu Kobra

Oblíbený klub se nachází přímo v centru Prahy. Za vstup, program, večeři složenou z několika chodů a přípitek zaplatíte jen 990 Kč. Balíček zahrnuje: vstup, přípitek, předkrmy, večeři, dezert, půlnoční přípitek a novoroční česnečku, součástí programu bude tombola o ceny. Hrát se budou hity 80. - 90. let. Více informací a slevový kupón naleznete ZDE.

Silvestr vám připomene, že staré lásky nerezaví, ale že na dveře mohou zaklepat i nějaké nové. Šťastný nový rok 2009!
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Komerční prezentace