Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

NejZlatíčka: Odhalili jsme podvod při hlasování, vylučovalo se!

Fotografie
14. ledna 2011 | 10:30

Hlasování nedovoleným způsobem v soutěži NejZlatíčka, ve které hledáme ty nejkrásnější děti Česka, bylo jako vždy odhaleno. Přestože k takovému kroku přistupujeme neradi, byli jsme nuceni ze soutěže vyloučit fotografii, která své hlasy získala způsobem, porušujícím pravidla soutěže.

Bohužel se i letos mezi soutěžícími našli tací, kteří se všemožnými způsoby snažili prolomit pravidla naší soutěže NejZlatíčka 2010. A protože jsme národ koumáků, některým z nich se to "podařilo". Alespoň si to mysleli. V domnění, že co není zakázané, je povolené. Neuvědomili si však, že se jim takové chování může stát osudným.

"Na základě analýzy hlasů jsme odhalili, že u jedné ze soutěžních fotografiích byly některé z hlasů získávány způsobem, který odporuje pravidlům i duchu soutěže," řekl nám hlavní programátor Blesku.cz.

Takovéto chování je nefér vůči ostatním soutěžícím, kteří hlasy získávají přesně podle stanovených pravidel. A protože jako organizátor máme podle těchto pravidel právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří je poruší a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže, byli jsme v rámci objektivity této soutěže nuceni tuto soutěžní fotografii odstranit.

790536:gallery:true:true

Autor: red