Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Dobijte si energii jedinečným koktejlem vitamínů, minerálů a antioxidantů!

13. října 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

S podzimem přichází únava. Většina z nás se cítí bez energie a na pokraji sil. Naše tělo si říká o restart, který mu nyní můžete díky detoxikačnímu nápoji Naturefood dopřát.

Očistný proces

„Správně provedená detoxikace harmonizuje organismus, přináší pocit zdraví, zbavuje únavy a pomáhá nastartovat jeho samoléčebné schopnosti,“ říká doktorkaLenka Čadová, vedoucí oddělení vývoje společnosti Valosun.

Prospěšný nápoj

Naturefood je díky kombinaci vitamínů, minerálů, kvalitních živin, vláknin, enzymů, antioxidantů, bylin a ovocných extraktů pro tělo prospěšný hned v několika ohledech.  Vitaminy C a E a rostlinné složky mají silné antioxidační vlastnosti, díky nimž omezují nežádoucí procesy oxidace v organismu, chrání buňky a tkáně. Vitamin C pak také pomáhá při tvorbě kolagenu pro normální funkci cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Látky obsažené v přípravku přispívají také k udržení rovnovážné funkce imunitního systému a ke správné činnosti srdce.

Skoncujte s únavou

Zmíněné vitaminy společně s niacinem a kyselinou pantotenovou pak pomáhají ke snížení únavy a vyčerpání. O účinku tohoto koktejlu by vás měl přesvědčit i fakt, že na něj nedá dopustit například přední český cestovatel a fotograf Jiří Kolbaba, který procestoval všech šest kontinentů planety a více než 130 zemí světa. „Při svých cestách světem se občas potýkám s extrémními podmínkami. Naturefood proto nikdy nezapomenu přibalit do ruksaku. Je zárukou, že zvládnu i ty nejnáročnější expedice,“ svěřil se nám s tajemstvím své vitality Kolbaba.

Co tento doplněk stravy obsahuje

Naturefood obsahuje známé složky, jako jsou mladý ječmen, řasy spirulina a chlorella, acai berry, koenzym Q-10, guarana, ginkgo, nebo echinacea. Uvedeným výčtem obsažených složek ale tato novinka rozhodně nekončí, obsahuje jich daleko víc. Všechny živiny jsou navíc obsaženy v jedné denní dávce přípravku. Nebudete tedy muset kupovat desítky různých produktů a potravin, abyste tělu dodali vše, co je potřebné.

Fenomén zdravé výživy

Jak jste si jistě všimli, hitem zdravé výživy pro obyčejné lidi i pro celebrity se v poslední době stal mladý ječmen. "Šťáva z mladého ječmene obsahuje vitamíny C a E a spoustu různých enzymů, které jsou cenné pro činnost našeho organismu,“ potvrdila nám doktorka Čadová. Kromě vitaminů obsahuje mladý ječmen i velké množství minerálů jako například železo, vápník, hořčík nebo fosfor. Jednoduše řečeno, je ideálním bojovníkem proti únavě, vyčerpání a zároveň zvyšuje obranyschopnost našeho organismu. Výtažek z mladého ječmene samozřejmě tedy nemůže chybět v nápoji Naturefood.

Není řasa jako řasa

Spirulina, sinice žijící ve sladkých vodách, je bohatá na chlorofyl, mastné a nukleové kyseliny a lipidy. Má také vysoký obsah karotenoidů, které mají antioxidační účinky. Je to tedy potravina s nejvyšším obsahem betakarotenu, kterého obsahuje desetkrát více než mrkev. „Taktéž se může pochlubit i svým vysokým obsahem vlákniny. Tím stimuluje střevní mikroflóru a napomáhá tak správné funkci střev a zažívání a zrychluje metabolismus, takže je vhodná jako doplněk stravy i při boji s obezitou,“ upřesňuje Lenka Čadová. Díky svým unikátním účinkům je spirulina v poslední době velmi populární, proto je také naleznete v Naturefoodu.

Velký přírodní pomocník

Jedním z přírodních pomocníků, kteří se podílejí na navrácení fyzické i psychické kondice do normálního stavu a detoxikují organismus, je sladkovodní řasa chlorella. Chlorella je svým složením unikátní i z hlediska množství jednotlivých látek. Například vitaminu B12 má mnohem více než pivovarské kvasnice nebo hovězí játra a obsahem vitaminu C předčí i pomeranče. Obsahuje také více betakarotenu než karotka a více vápníku než kravské mléko. A jak chlorela pomáhá? „Díky tomu, že je schopná dodávat tělu obrovské spektrum všech potřebných látek, je záběr její účinnosti velmi široký,“ vysvětluje doktorka Čadová, proč byla chlorella také využita v přípravě Naturefoodu.

Zdroj energie i pro sportovce

Hana Horáková, mistryně Evropy v basketbalu, si tento nápoje nemůže vynachválit. „Výrobek Naturefood mi vždy dodá pro sportovce tolik potřebnou energii,“ svěřila se s tajemstvím svého úspěchu Hana.

Vyzkoušejte tento unikátní koktejl plný prospěšných látek pro posílení organismu i vy a můžete si být jisti, že si na vás podzimní neduhy konečně nepřijdou.

Koupit ho můžete například na http://www.acigi.cz/