Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Přirozená podpora pro vaše zdraví z nedotčené norské přírody!

31. března 2020 | 11:06
Prezentace klienta |

Norsko, země, která v nás pokaždé vyvolává lehké chvění svou nespoutanou přírodu. Právě tato bohatá krajina nabízí plody, které se přetváří v ty nejkvalitnější omega-3 doplňky stravy. Málokdo ale ví, kde se vlastně vzala ona touha po doplňování omega-3 mastnými kyselinami, proč jsou právě tyto látky tak diskutované a k čemu jsou dobré.

Zázrak jménem omega-3 mastné kyseliny

Slýcháme o nich z reklam, čteme o nich v časopisech, ale víme, proč jsou tak zdravé? Omega-3 mastné kyseliny jsou látky, které si naše tělo neumí samo vytvořit. Přitom jsou omega-3 pro nás a náš metabolismus naprosto klíčové. Mají prokazatelně pozitivní efekt nejen na správnou funkci očí, mozku a srdce. Jak je ale správně doplňovat? Z rostlinných nebo raději živočišných zdrojů?

Autor: NaturaMed Pharmaceuticals

Které zvolit, rostlinné nebo živočišné?

V rostlinné říši se nacházejí např. ve lněných semínkách, ale tento zázrak nalezneme především tučných rybách. Rostlinné omega-3 obsahují především mastnou kyselinu ALA. Kyselina ALA je ale sama o sobě pro naše tělo nevyužitelná, a proto dochází k její přeměně na EPA a posléze také na DHA. Tělo je ale schopné přeměnit pouze 2 - 5 % původního množství, zatímco u živočišných a to v první řadě u lososa dokáže vstřebat až 98%.

Autor: NaturaMed Pharmaceuticals

Konzumujte dostatek omega-3

Věděli jste, že průměrný Čech konzumuje v průměru o 50 % méně ryb, než je průměr na člověka v Evropské unii? V porovnání s Norskem je to dokonce 4x méně! Norsko díky oblibě ryb jako jsou losos nebo makrela dosahuje průměrných 45 kg ryb na člověka ročně. Pokud si nemůžete dovolit kupovat každý týden lososa, máme pro vás doplněk stravy OmegaMarine Forte+, který obsahuje nejčerstvější rybí olej na světe. Za zkoušku nic nedáte a v tomto případě je to skutečně pravda. Vyzkoušejte OmegaMarine Forte+ zdarma, hradíte jen poštovné a balné 49 Kč.

Video se připravuje ...