Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kompromis v posteli se nevyplatí. Buďte sobci!

21. května 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Společné usínání je jednou z nejkrásnějších součástí partnerského života. Může být ale
i terčem spousty hádek. Mnohdy se totiž partneři v otázce kvalitního spánku neshodnou. Problémy přitom často začínají už při vybavování ložnice.

Matrace jako jablko sváru

Můžete se dohadovat o barvě výmalby nebo o potisku povlečení. Jsou to ale detaily, nad kterými často pro klid v rodině mávneme rukou. Skutečné rozepře přicházejí hlavně při výběru matrace na manželskou postel. Spánkem trávíme třetinu života a jeho kvalita ovlivňuje naše zdraví, pracovní výkonnost i mezilidské vztahy. Většina z nás už proto přišla na to, že na pořádné matraci se nevyplatí šetřit. Jenže kupovat ji pro dva není jen tak. On by rád tuhou, vy se chcete vyspat v měkkém. Jednu velkou nebo dvě menší? A co s tím, když se neshodnete?

Partnerské matrace vám ušetří mnoho hádek
Autor: Shutterstock

Spaní bez ústupků

Dělat kompromisy u spánku se nevyplatí. Spánek je nenahraditelným zdrojem energie. I když partnera milujete, nebojte se v tomto případě být sobečtí a zařídit si spaní podle svého gusta. Skvělým řešením jsou v tomto případě partnerské matrace.

Jedná se o dvě samostatné matrace, které mají každou stranu jinak tuhou a vy si tak oba můžete vybrat, co je vám příjemné. Zároveň jsou ale obě stejně vysoké a speciálně uzpůsobené tak, že se k sobě můžete pohodlně přitulit bez obav z mezery uprostřed. Velkou výhodou také je, že neucítíte pohyb partnera, pokud se v noci bude přetáčet nebo když bude vstávat ráno dřív. Oproti jedné velké matraci se vám s nimi navíc bude mnohem snadněji manipulovat.

Český výrobce matrací Tropico svou nejprodávanější partnerskou matraci Super Fox nabízí v akci 1 + 1.
Podívejte se, kde ve vašem okolí si můžete Super Fox vyzkoušet.

Dopřejte komfortní spánek sobě i svému partnerovi. Abyste se oba vyspali do růžova každou noc.

Kvalita spánku je důležitější než jeho délka
Autor: Adobe Stock

Video se připravuje ...