Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Co si zabalit na výlet? 3 věci, které by vám určitě neměly chybět

10. července 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

My ženy jsme známé tím, že ve svých příručních zavazadlech máme veškerou výbavu pro přežití mimo naše domovy a kanceláře. Pokud to velikost batohu dovolí, vytáhneme z něj opravdové zázraky. Co jednoznačně přibalit s sebou? Krém, sladký doping i gel proti bolesti s praktickým aplikátorem.

 

1. Hebké ruce v džungli velkoměsta i té tropické

Ať se chystáte na výlet za humna či na druhý konec světa, zajisté si s sebou vezměte krém. Ideální je pro mnohá využití. Suché ruce nás trápí i v létě, máme popraskané rty ze slané vody či dokonce spálená záda. Krém pokožku promastí a dopřeje ji úlevu. Určitě s sebou netahejte zbytečně velké tuby. Stačí malé balení s pár gramy, které nebude těžké a ke všemu s tím projdete přes bezpečnostní kontrolu na letišti. Pokud oblíbená značka nevyrábí potřebně velké balení, jednoduše si trochu krému dejte do cestovního kelímku s víčkem.

2. Sladký doping dle vašich preferencí

Poznávání nových míst je vždy náročné. Tolik dojmů a emocí si často vyžádá nemalý výdej energie. Pokud ještě není prostor na velké občerstvení, dopřejte si alespoň malý doping. Jeho formu necháme na vás, dle vaší oblíbené sladkosti. Nejen my dámy oceníme žvýkačky osvěžující dech, sportovci rádi jí hroznový cukr, děti se často neobejdou bez želatinových medvídků. Svačinka probudí smysly, dodá energii a vy budete připraveni pro další poznávání neznámého!

3. Gel proti bolesti s aplikátorem

Bolest může přijít na kterémkoliv kilometru vaší cesty. Nejen pro tyto případy je užitečné mít u sebe pomocníka v podobě gelu určeného k úlevě od bolesti svalů i kloubů. Do cestovní lékárničky přibalte Voltaren Emulgel. Jde o léčivý přípravek, který je dostupný bez lékařského předpisu a působí přímo v místě bolesti. Díky novému praktickému aplikátoru jej jednoduše a přesně nanesete, vaše ruce tak nebudou ulepené a zůstanou čisté. Můžete tak pokračovat v cestě bez bolesti.

Voltaren Emulgel s praktickým aplikátorem
Autor: Voltaren

Více informací na www.voltaren.cz

Pozorně si přečtěte příbalovou informaci. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Voltaren Emulgel je lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum. V případě otázek kontaktujte prosím: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, mail: cz.info@gsk.com. Případné nežádoucí účinky prosím hlaste na: ch.safety@gsk.com.
Ochranné známky jsou vlastněné nebo licencované skupinou společností GSK.
© 2018 skupina společností GSK nebo poskytovatel příslušné licence.

Datum výroby materiálu: 7/2018

CHCSK/CHVOLT/0061/18

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Advertisement

Video se připravuje ...