Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Brusinky a D-manosa: vaši podzimní spojenci

10. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Podzimní změny počasí imunitě nepřidávají, a lidský organismus je tak náchylnější k nemocem. Vedle nachlazení to mohou být i problémy močových cest. Ovšem z těchto nepříjemných potíží nelze vinit jen prochladnutí. Jejich hlavní příčinou jsou bakterie. 

Abychom předešli vzniku palčivých problémů, je potřeba vyvarovat se přemnožení bakterií v močových cestách. Důležité jsou správné hygienické návyky a pitný režim. Když na to ale přijde a dostaví se příznaky infekce, tedy časté nutkání dojít si na toaletu, řezavá bolest a pálení při močení či zvýšená teplota, je potřeba okamžitě zasáhnout a nejlépe navštívit lékaře.

Kanadské brusinky a D-manosa

Lidské tělo má naštěstí jedinečnou schopnost poradit si s některými problémy téměř samo. K podpůrným opatřením jako je odpočinek, dodržování pitného režimu a následné močení, mohou být ideálním doplňkem také produkty na přírodní bázi.

Uroval® manosa Akut využívá šetrné přírody. Obsahuje ideální kombinaci dvou látek přírodního původu: kanadské brusinky a D-manosu. Brusinky používaly tradičně už naše babičky. Extrakty z kanadských brusinek mají vysoký obsah proanthokyanidinů (PAC) a jsou bohatým zdrojem bioflavonoidů, fenolických sloučenin a jiných přírodních látek. D-manosa je monosacharid běžně se vyskytující například v ovoci. Tyto látky se vstřebávají do krve, odkud jsou filtrovány do moči, která vyplachuje močový měchýř.

Autor: Walmark

Stejně jako u jiných zdravotních potíží i pro močové cesty platí, že nejdůležitější je udržet si dobré zdraví. Při opakovaných obtížích se neváhejte obrátit na svého lékárníka, který vám poradí, jak a čím svou péči o zdraví doplnit. Doplňků stravy na přírodní bázi je k dispozici široká škála. 

Produkty řady Uroval

Na výběr máte například z celé řady doplňků stravy Uroval®, které kombinují kanadské brusinky a D-manosu: Uroval® manosa Akut s maximální denní dávkou proanthokyanidinů (50 mg PAC) nebo Uroval® manosa Akut+ obohacený o lyzát bakterie E.coli. Uroval® manosa + enzymy se pak doporučuje pro dlouhodobé užívání.

Uroval® D-manosa sáčky obsahují prášek pro přípravu nápoje s nejvyšší dávkou D-manosy, přičemž pravidelný pitný režim napomáhá vyplachování močového měchýře. Uroval® Megabrusinka FORTE sirup je určen pro děti a také pro ty, kteří preferují formu chutného sirupu před tabletami.

Doplňky stravy Uroval® jsou vhodné pro děti od 3 let, Uroval® manosa AKUT a Uroval® D-Manosa jsou vhodné také pro těhotné a kojící ženy. Složky těchto přípravků pochází z přírody a jsou považovány za bezpečné. Uroval® nabízí řešení z přírody.

www.uroval.cz

Související články
Video se připravuje ...